"London više nije engleski grad": Legendarni Džon Kliz jednim tvitom izazvao lavinu komentara (FOTO)

- Takođe sam primetio da je London bio grad u Velikoj Britaniji koji je najjače glasao da ostane u Evropskoj uninji - napisao je Kliz

  • 2

Džon Kliz (79), zvezda humorističke serije "Leteći cirkus Montija Pajtona", i u osmoj deceniji života je aktivan na društvenim mrežama, a jedan njegov status na Tviteru izazvao je veliku pažnju. Naime, komičar je naglasio da London, prema strukturi stanovništva, nije više engleski grad.

- Pre nekoliko godina sam mislio da London nije više engleski grad. Od tada su gotovo svi moji prijatelji iz inostranstva potvrdili moje zapažanje. Dakle, mora da postoji neka istina u tome. Takođe sam primetio da je London bio grad u Velikoj Britaniji koji je najjače glasao da ostane u Evropskoj uniji - napisao je Kliz.

Njegov tvit izazvao je lavinu komentara. Neki su naveli da je u pravu to što je napišao, a neki su naveli da mu status čak i rasistički.

- To je rasistički tvit čoveka koji živi na Karipskim ostrvima, ironija toga je ludost - napisao je komičar Dom Džoli.

Međutim, Kliz je imao odgovor i na ovu zamerku na njegov račun.

- To bi moglo zanimati one ljude za koje se čini da misle na moje primedbe o Londonu su rasističke, za razliku od kulturista, koji smatraju da volim da provodim vreme na Nevisu (Sent Kits i Nevis, ostvrska država u Karipskom moru). Nevis ima odlične rasne odnose, vrlo dobro obrazovano stanovništvo, bez znakova političke korektnosti, ber Ruperta Mardoka, savesne advokate, opušten i duhovit način života, duboku ljubav prema kriketu i nedostatak kriminala. Naravno, i prelepo vreme - napisao je Kliz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA