Kao da su sestre: Riz Viterspun i njena ćerka Ava Elizabet zablistale na premijeri druge sezone serije "Nevine laži" (FOTO) (VIDEO)

Na ovom događaju u Njujorku bile su prisutne i ostale zvezde ovog ostvarenja, Nikol Kidman, Meril Strip, Lora Dern, Šajlin Vudli i Zoi Kravic

  • 0

U sredu, 29. maja, u Džez Linkoln Centru u Njujorku, održana premijera druge sezone serije "Nevine laži" ("Big Little Lies") televizije HBO. Na ovom događaju pojavile su se zvezde ovog ostvarenja, između ostalog i glumica Riz Viterspun (43).

Plavokosa holivudska zvezda došla je na premijeru zajedno sa ćerkom Avom Elizabet Filipi (19). Majka Riz i njena naslednica oduševile su svojom lepotom sve pristutne.

Podsetimo, Viterspunova je na svet donela Avu Elizabet dok je bila u braku sa glumcem Rajanom Filipijem (44), od kojeg se razvela 2007. godine.

Riz Viderspun Ava Elizabet Filipi i Riz Viterspun Foto: Tanjug/AP

Na ovom događaju bila je i glumica Nikol Kidman, koja takođe igrau seriji "Nevine laži". Ona se u jednom trenutku slikala zajedno sa spomenutom Riz Viterspun.

Riz Viderspun Riz Viterspun i Nikol Kidman Foto: Tanjug/AP

Tu su još bile glumačke zvezde Zoi Kravic (ćerka Lenija Kravica), Lora Dern, Šajlin Vudli, kao i legendarna Meril Strip.

Riz Viderspun Riz Viterspun, Zoi Kravic, Lora Dern, Šajlin Vudlim Nikol Kidman, Meril Strip Foto: Tanjug/AP

Inače, serija "Nevine laži" počela je da se emituje u februaru 2017. godine, a za sada prikazana samo prva sezona, koja je dobila odlične kritike. Tvorac ovog ostvarenja je slavni Dejvid I. Keli, koji je stvorio seriju "Seks i grad".

Serija "Nevine laži" prikazuje priču u kojoj se tri žene u Kaliforniji nađu u istrazi za ubistvo. Iako je ranije planirano da ide samo jedna sezona, producenti su zbog velike popularnosti i gledanosti odlučili da naprave još jednu.

U glavnim ulogama su: Nikol Kidman , Ris Viterspun i Šajlin Vudli, sporende Aleksandar Skarsgard, Laura Dern, Džefri Nordling, Adam Skot, Zoi Kravic i Džejms Taper. U drugoj sezoni ekipi se priključila Meril Strip.

Pogledajte trejler za drugu sezonu serije "Nevine laži":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA