≫ 

Pre 15 godina svi su odlepili za seksi Rubi: Glumica je preživela rak dojke, postala baka, ali i dalje grmi kako izgleda! (FOTO)

Jednom lepa - uvek lepa, potvrdilo se i u slučaju lepe glumice Barbare Mori

  • 3
Barbara Mori, Rubi

Barbara kao Rubi pre 15 godina, Printskrin: Youtube/Esteban Ortiz

Barbaru Mori (41) gledaoci su upoznali i zavoleli tokom emitovanja čuvene serije "Rubi", koja je i danas mnogima omiljena latino-serija.

Od tada je prošlo petnaest godina, a lepa glumica se u međuvremenu posvetila isključivo filmskoj karijeri. U privatnom životu u poslednje tri godine uživa u predivnoj ulozi, pošto je postala baka.

Naime, Barbarin sin Serhio Majer Mori (21) pre 3 godine dobio je ćerku, a ponosna baka na društvenoj mreži neprestano se hvali trenucima sa unukom.

Barbara Mori, sin, Rubi

Barbara sa sinom, Foto: Instgaram/delamori

- Kako zgodna baka. Ja još nisam ni majka, a ti već bolje izgledaš od mene. Svaka čast kada je izgled u pitanju. Baš mi je žao što nisi nastavila da se baviš glumom, bila si mi omiljena - samo je jedan od komentara.

Barbara Mori, Rubi

Barbara Mori danas, Foto: Instgaram/delamori

Inače, glumica je pre nekoliko godina pobedila rak dojke i učestvovala je u dokumentarcu koji je o toj bolesti snimila indijska rediteljka Namrata Sin Gujral. Cilj je bio da se prikupi novac i da se pomogne obolelila.

Barbara Mori, Rubi

Barbara Mori danas, Foto: Instgaram/delamori

- Jako je teško izgovoriti: "Da, imala sam rak". Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - rekla je Mori.

 
 
 
View this post on Instagram

Sonríe lo más que puedas! Lindo domingo! @henryjimenzA post shared by Barbara Mori (@delamori) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA