Džon Snežni iz "Igra prestola" završio na rehabilitaciji, fanove razbesnela njegova supruga, a evo i zbog čega! (FOTO)

Kit Harington je prošle godine oženio koleginicu Rouz Lesli (32), koja je u "Igri prestola" igrala lik Igrit

  • 0

Zvezda serije "Igra prestola" Kit Harington (32) trenutno se nalazi na rehabilitaciju na klinici u Konektikatu gde je podvrgnut vidu psihoterapije, pišu strani mediji.

- Kit je već duže vreme bio preopterećen i shvatio da mu je potrebna pomoć da ublaži neke svoje demone. Kit je video ogroman uspeh svoje karijere, ali nije bio spreman za njega u ovoj fazi svog života - objasnio je izvor.

Kit je ranije u intervjuima navodio kako je teško izlazi sa slavom.

Dok je Kit na rehabilitaciji, njegova supruga glumica Rouz Lesli (32) provodi vreme sa svojim prijateljima u Londonu na jednom muzičkom festivalu.

Kit Harington, Vencanje, Rose Leslie Kit i Rouz na venčanju, Foto: Tanjug/AP

Kitove fanove razljutilo je Rouzino ponašanje pa se glumica trenutno nalazi na meti fanova svog supruga koji na Tviteru vode polemiku o njoj i njenom "bezosećajnom stavu".

Glumicu su isprozivali na Tviteru da je bezosećajna i da joj je mesto uz muža, dok drugi komnetarišu kako je upravo u potrazi za novim.

Podsetimo, Kit Harington je prošle godine oženio koleginicu Rouz Lesli (32), koja je u "Igri prestola" igrala lik Igrit.

VIDEO: Kada ženiš Sansu Stark, venčava te Elivs Prisli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA