≫ 

Irina Šajk se odselila od Bredlija Kupera? Američki mediji bruje o bračnoj krizi poznatog para

- Nisu u dobrim odnosima već nekoliko meseci, pa je ona odlučila kako bi bilo najbolje da se preseli u svoj stan. Čini se da par neće ostati zajedno u vezi- rekao je izvor blizak manekenki

  • 3

Ako je verovati američki medijima, manekenka Irina Šajk (33) i glumac Bredli Kuper (44) imaju ozbiljnu bračnu krizu. Naime, ruska lepotica se navodno iselila iz njihove zajedničke kuće koja vredi 3,6 miliona dolara u Los Anđelesu.

- Nisu u dobrim odnosima već nekoliko meseci, pa je ona odlučila kako bi bilo najbolje da se preseli u svoj stan. Čini se da par neće ostati zajedno u vezi- rekao je izvor blizak manekenki.

Podsetimo, Bredli Kuper je bio, naizgled, u više nego prijateljskim odnosima sa pevačicom i glumicom Lejdi Gagom, s kojom je snimio film "A star is born". Njih dvoje su na dodeli Oskara imali romatični nastup, kada su zajedničkim snaga izveli hit "Shallow".

Mnogima je delovalo u tom trenutku da će se i poljubiti.

Lejdi Gaga, koja je raskinula sa svojim verenikom Kristijanom Garinom, rekla je da nije u vezi sa Bredlijem Kuperom.

- Prvo, društvene mreže su WC Interneta, a drugo - zeznuli smo vas! Videli ste ljubav, jer smo mi hteli da vidite ljubav. Bredli je sve smislio, osvetljenje, kako ćemo izvesti pesmu... ovo je ljubavna pesma i trebalo je da vidite ljubav - rekla je Lejdi Gaga u emisiji voditelja Džimija Kimela.

Bredli Kuper i Irina Šajk zajedno su od 2015. godine i imaju ćerkicu Li De Senu, koja ima dve godine.

VIDEO: Bredli Kuper i Irina Šejk u problemima, glumac izbegava jednu stvar:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA