≫ 

Rijana i dalje u vezi sa arapskim milijarderom! Uhvaćeni su u Italiji, a jedna slika dokaz je koliko se obožavaju (FOTO)

Rijana i njen izabranik i njegova porodica bili su između ostalog u Napulju, a uživali su u restoranu "Lo Scoglio" u Neranu, gde su i uslikani

  • 7
Rijana Rijana na Kapriju tokom odmora sa Hasanom, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Slavna Rijana (31) i dalje je u vezi sa arapskim milijarderom Hasanom Džamilom (30), a nove fotografije nastale u Italiji dokaz su da od raskida nema baš ništa.

Iako se spekulisalo i u kakvim je Rijana odnosima sa njegovom porodicom - ovim odmorom demantovali su i te zlonamerne komentare, pošto Rijana i Hasan uživaju sa njegovom porodicom, na luksuznoj jahti.

Pre posete Kapriju, Rijana i njen izabranik i njegova porodica bili su u Napulju, a uživali su u restoranu "Lo Scoglio" u Neranu, gde su i uslikani.

Rijana Hasan Rijana i Hasan, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Par ovim putovanjem proslavlja dve godine veze, a fotografija na kojoj se nežno gledaju i smeju oduševila je Rijanine fanove širom sveta. 

Rijana Rijana i Hasan, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Inače, Hasan je preduzetnik iz Saudijske Arabije koji je trenutno na mestu zamenika predsednika i potpredsednik porodične kompanije "Abdul Latif Jameel", jedne od najvećih kompanija na svetu.

Bogatstvo porodice Džamil, koje će jednog dana naslediti Hasan, procenjuje se na 1,5 milijardi dolara, a stekli su ga zahvaljujući ugovoru njihove kompanije o pravu na distribuciju Tojotinih automobila u Saudijskoj Arabiji.

Podsetimo, u julu 2018. paparaci su Rijanu i Hasana uslikali kako se žestoko svađaju, što je bio i jedan od povoda za priču o raskidu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc...

    8. jun 2019 | 17:56

    Pa,neće valjda sa mnom da bude u vezi?!?!!!

  • Bas tako

    8. jun 2019 | 18:03

    Para na paru se lepi,zar ne??

  • Hh

    8. jun 2019 | 18:44

    Normalno i ona devojka milione ima zaradila peva itd svetska zvezda.čudilo bi me da Ana Tijana ove naše što su bez škola i bez jednog dana rada (čast izuzecima) bude pored nekog takvog a ovo je sasvim ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA