Slavna glumica objavila sliku na kojoj joj sin (7) brije glavu: Prizor slomio srce ljudima (FOTO)

- Osećam se jako bolesno, povraćam i sve ostale stvari koje nije pristojno spominjati. Moj sin je pobegao od mene - rekla je glumica svojevremeno

  • 0
Selma Blair Selma Bler, Foto: Profimedia

Poznata svetska glumica Selma Bler (46) objavila je fotografiju na kojoj joj sin Artur Sejnt (7) pomaže da se ošiša na kratko, a dirljiva fotografija rastužila je sve koji su je videli.

Glumica je prošle godine progovorila o teškom zdravstvenom stanju, mutiple sklerozi, a zbog dijagnoze prekinula je sa snimanjima i pauzirala svoju dugogodišnju karijeru.

Selma na društvenim mrežama redovo izveštava svoje pratioce o svom zdravstvenom stanju, a ovoga puta na njenu objavu niko nije ostao ravnodušan.

- Prelepo izgledaš. I sama sam nedavno obrijala glavu i jako je opuštajuće - samo je jedan od komentara podrške lepoj glumici, a među stotinama njih ljudi su izražavali da im je teško da gledaju ovu sliku.

Evo i fotografije:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Glumica se svojevremeno osećala iscrpeljno i umorno, a onda je nakon leksarskih nalaza saznala da je bolesna. Selma je počela sa terapijama, a na dodeli Oskara pojavila se sa štapom jer zbog mulitiple skreloze ne može samostalno da hoda.

Bolest ju je savladala, pa je glumica provodila dane prikovana za krevet i zbog cele situacije nije mogla da brine o sinu.

- Osećam se jako bolesno. Povraćam i sve ostale stvari koje nije pristojno spominjati. Moj sin je pobegao od mene. Trebala sam da ga odvesti u školu. Tretmani su uzeli svoje. Moram izdržati sve ovo. Svi mi. Ovo će proći. Ovo je poruka svim majkama i očevima koji gledaju svoju decu koja boluju i nadamo se da će biti bolje. Uz vas sam. Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom detetu. Više ni ne mogu ni da zamislim da se osećam bolje. A još uvek je jutro. Preživećemo - napisala je svojevremeno glumica na društvenim mrežama.

Selma Blair Selma Bler, Foto: Profimedia

Artur je svestan zdravstvenog stanja svoje majke i često ne zna da se nosi sa tim, što glumici i najteže pada.

VIDEO: Rekla sam sinu: Ne znam kako ću umreti, ali od ove bolesti neću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA