≫ 

"Debela, udaj se za belog čoveka!" Plus sajz manekenka dobila užasnu poruku, pa sve objavila (FOTO)

- Nađi mozak i udaj se za dobrog belog čoveka i imaj belu decu, a ne crnu sa tvojim majmunskim mužićem! - navedeno je u mejlu

  • 17

Ešli Grejem (31) dobila je mejl koji ju je zgrozio, pošto ju je osoba kojoj je, ipak, sakrila ime i adresu, napisala da nema srca, da je debela, a ne uzor bilo kome, te da treba da se uda za belca kako bi rodila belu decu.

- Nikome nisi uzor. Nisi plus sajz manekenka nego si debela i definitivno ne tako atraktivna kao što misliš da jesi. Velike grudi ne čine ženu, već veliko srce, a tvoje je malo kao i zrno graška! - napisao joj je izvesni čovek.

U nastavku, on je kritikovao Ešli jer je udata za Afroamerikanca, reditelja Džastina Ervina (30).

- Nađi mozak i udaj se za dobrog belog čoveka i imaj belu decu, a ne crnu sa tvojim majmunskim mužićem! - navedeno je u mejlu.

Ashley Graham, 91st Academy Awards - Arrivals Ešli Grejem, Foto: Tanjug/AP

Ešli je mejl skinšotovala i objavila na Instagramu, bez ikakvog komentara, očigledno smatrajući da je bespotreban.

Podsetimo, Ešli i Džastin u braku su od 2010. godine, a ona je prošle godine otkrila da je imala problema kada ga je predstavila svojoj porodici u Nebraski.

- Moja mama nije videla Afroamerikanca do 18. godine, ništa nije znala o njihovoj kulturi. Kada ga je baka videla, hladno ga je pozdravila, okrenula se i otišla. Bila sam šokirana jer sam oduvek volela baku i smatrala je divnom osobom, nisam ni znala da je rasista - ispričala je Grejemova jednom prilikom.

Ashley Graham, Ešli Grejam, Met Gala Ešli Grejem, Foto: Tanjug/AP

Epli je svetsku slavu stekla zahvaljujući svojim oblinama, a dok jedni tvrde da je savršena takva kakva je, drugi pričaju da bi mogla izgubiti koji kilogram.

Ipak, Ešli je svojim izgledom zadovoljna, a teretanu ne izbegava.

- Nikad nisam dopustila da me telo na bilo koji način ometa u napornim treninzima. Grudi, guza, stomak, ništa me ne može zaustaviti da nastavim da se krećem i imam kontrolu nad svojim zdravljem - napisala je ispod videa.

VIDEO: Holivudska lepotica priznala da je pila svaki dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • picollina

    21. jun 2019 | 15:11

    Fasciniraju me ovako popunjene zene koje nisu u faci debele, i imaju prelep oblik lica bez obzira na kilograme. Prelepa je!

  • Valjevo

    21. jun 2019 | 13:10

    Zena je prelepa a i svaka zena je lepa na svoj nacin , verovatno neki ljubomorni fanatik.

  • supergnu

    21. jun 2019 | 14:24

    Pa lepo joj rekao. Vi sto pametujete nadjite crnca ili crnkinju pa uzivajte ako mozete...🙈🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA