≫ 

"Izgubljene kokoške ne mogu govoriti o kraljicama!" Niki Minaž žestoko odbrusila Majli Sajrus!

- Uvredila me u jednom članku bez razloga - izjavila je Niki

  • 2

Rat između Niki Minaž (36) i Majli Sajrus (26) ne jenjava, a sve je počelo kada je Majli pre četiri godine stala u odbranu Tejlor Svift.

Prošlog meseca Majli Sajrus je izbacila pesmu "Cattitude" čije reči idu "Volim te Niki, ali slušam Kardi", a kasnije je objasnila kako su obe reperke odlične.

Majli Sajrus Majli Sajrus, Foto: AP/Tanjug

- Mislim da obe dobijaju krunu. Ne moraju deliti. Ne moraju je slomiti na pola. Nema razloga za borbu zbog toga. Obe su kraljice - objasnila je Sajrus.

Ipak, reperka joj nije ostala dužna. Niki je ubrzo posle pokrenula radio emisiju "Queen Radio", a u novoj epizodi otvoreno je rekla što misli o Majli.

- Izgubljene kokoške nikada ne mogu govoriti o kraljicama. Uvredila me u jednom članku bez razloga - izjavila je reperka.

MET GALA: Niki Minaž Niki Minaž, Foto: Tanjug/AP

Bilo je to još 2015. godine kad je Sajrus u intervjuu za "New York Times" prokomentirala reakciju Niki Minaž na to što je pevačica Tejlor Svift (29) osvojila MTV VMA nagradu.

- Nije mi jasno zašto je to okrenula na sebe? Ne želim da zvučim bezobrazno, ali rasa sigurno nije razlog zbog kojeg nije osvojila nagradu - komentarisala je Sajrus, a od tad su dve pevačice u svađi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cmb

    25. jun 2019 | 10:23

    Pa Niki Minaz je na sceni vec 10 godina i niko jos nije dostigao te brojke kao ona. Kardi je mozda 2 godine na sceni. Kardi jeste popularnija trenutno ali Niki Minaz je veca zvezda sveukupno.

  • Snijela koka jaje

    25. jun 2019 | 10:29

    Kokos je kokos, perie nebitno, vazno je da je guzata i prsata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA