"Ti si sad dobra majka?" Na 15. rođendan "The Notebook-a" glumica slikom napravila pometnju (FOTO)

- Žene treba da ohrabre druge žene. Da znate kako je teško dojenje, nikad ne bi rekli ništa negativno o ženi koja radi ovo za svoje dete - najjači je pozitivni komentar, u moru negativnih

  • 1

Glumica Rejčl Mekadams (40), najpoznatija po ulozi u romantičnom filmu "The Notebook", šokirala je pratioce na Instagramu novom fotografijom sa snimanja.

Naime, Rejčel je pozirala skockana i našminkana, dok je na grudima imala pumpice za izmlazavanje. Mnoge majke odmah su je podržale, oduševljene dotografijom, ali je bilo i surovih komentara.

"I ja sam majka, ali ne razumem zašto pokazuješ celom svetu svoju pumpicu kako bi pokazala da si dobra majka. Molim te, imaj malo samopoštovanja i privatnosti!", "Čemu ova slika?", "Od svih slika koje si mogla da objaviš na godišnjicu "The Notebook-a"...", "Čemu ovo? Nisi posebna. Žene to rade godinama unazad. Nikada nisam osetila potrebu da objavim sliku", neki su od komentara.

Ipak, najjači komentar je sledeći: "Žene treba da ohrabre druge žene. Da znate kako je teško dojenje, nikad ne bi rekli ništa negativno o ženi koja radi ovo za svoje dete!".

Inače, Rejčel je u aprilu 2018. prvi put postala mama.

Ona je sa scenaristom Džejmijem Lindenom dobila sina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA