≫ 

Novi problemi na snimanju novog Bonda: Velika zvezda dala otkaz

- Svi su bili uzbuđeni zbog njenog povratka u franšizu, a onda hladan tuš - rekao je izvor blizak producentima

  • 1

Pevačica Grejs Džouns trebalo je da igra u novom nastavku filma o Džejmsu Bondu koji ima radni naziv "25". Međutim, kako navode strani mediji, od toga neće biti ništa, a razlog je taj da je muzička zvezda dala otkaz.

Navodno, Džounsovoj se nije dopala činjenica da je u ovom novom ostvarenju trebalo da izgovori par rečenica. Grejs je zbog ovog "digla sidro" i otišlo, a to naljutila producente, koj su joj pripremtili smeštaj pored studija.

- Svi su bili uzbuđeni zbog njenog povratka u franšizu, a onda hladan tuš. Grejs je mislila da će imati značajniju ulogu, a ne da će se pojaviti u filmu nekoliko minuta - rekao je izvor blizak producentima za "Metro".

Grejs Džons, Grejs Džouns Grejs Džouns Printskrin: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Inače, ovo je samo jedna kapljica u moru problema s kojim ima producenti novog Bonda. Podsetimo, na snimanju ovog ostvarenja glavni glumac Danijel Krejg se povredio, a studiju je došlo do tri glasne eksplozije, pri čemu je bilo povređenim osoba.

Inače, Grejs Džouns je već igrala u jednom Bondovom ostvarenju - "A View To A Kill" iz 1985. godine, u kojoj je agenta 007 glumio legendarni Rodžer Mur.

Pogledajte kako je Grejs Džouns glumila u filmu u "A View To A Kill":

VIDEO: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA