Kevin Kostner otkrio da je sa princezom Dajanom trebalo da glumi u "Telohranitelju 2"

Slavni glumac otkrio šta je razgovarao sa Lejdi Di i naveo da je oko jedne stvari bila nervozna

  • 1
Princeza Dajana Kevin Costner Kosner Foto: Profimedia/Zuma Press - News, Printskrin: Youtube/ViM Official

Verovali ili ne, pre jedno 20 godina pričalo se o snimanju filma "Telohranitelj 2". Svoju ulogu u nastavku slavnog ostvarenja trebalo je da reprizira Kevin Kostner, dok je druga glavna uloga, koju je svojevremeno igrala pevačica Vitni Hjuston, bila ponuđena slavnoj britanskoj princezi Dajani.

Kako prenosi strani mediji, Lejdi Di je bila zainteresovana da glumi u ovom ostvarenju, međutim, oko jedne scene je bila nervozna - scene poljupca.

- Producentima se dopala ideja da uradimo film "Telohranitelj 2" sa princezom Dajanom, koji bi bio sličan prvom delu sa Vitni - rekao je Kostner u televizijskoh emisiji “Couch Surfing" magazina "People".

Kostner je rekao da je scenario za nastavak dobio dan pre nego što je princeza poginula u saobraćajnoj nesreći. Kevin je istakoa da je pričao sa Dajanom pre nego što je tragično nastradala i rekao da je bila neverovatno divna osoba.

- Sećam se kako je bila neverovatno divne preko telefona kada mi je postavljala pitanja. Ona me je pitala: "Da li ćemo imati scenu gde se ljubimo? - pričao je Kostner, koji joj je rekao da će biti.

Prošlo je 20 godina kako je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u centru Pariza. Princeza Dajana poginula je u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine Foto: Tanjug/AP

Kevin je otkrio da je njega i Dajanu upoznala članica britanske kraljevske porodice, vojvotkinja Sara "Fergi" Ferguson.

Da je Dajana trebalo da glumi sa njim u "Telohranitelju 2", Kostner je otkrio i u emisiji voditelja Andersona Kupera.

- Dajana i ja smo pričali da glumimo u filmu "Telohranitelj 2". Rekao sam joj da bi brinuo o njoj kao što sam brinuo o Vitni. Ona je htela da ja napišem scenario za nju. Ja sam rekao: "Uradiću to, ako si zainteresovana". Ona je rekla: "Zainteresovana sam" - rekao je svojevremeno Kevin Kostner.

Podsetimo se i legendarnog spota za pesmu "I Will Always Love You", koja je Vitni Hjuston otpevala za potrebu filma "Telohranitelj":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😊😊😊😊

    4. jul 2019 | 14:50

    Jedinstvena I neponovljiva,najlepša princeza to je na žalost ubijena,Dajana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA