≫ 

Kraj posle decenije ljubavi: Razvode se Eros Ramacoti i 24 godina mlađa manekenka

Eros i lepa Marika počeli su da se zabavljaju 2009. godine, venčali su se 2014. i imaju dvoje dece

  • 3

Eros Ramacoti (55) i njegova supruga, 24 godina mlađa manekenka Marika Pelegrini (31) stavili su tačku na desetogodišnju ljubav i petogodišnji brak.

U zvaničnom saopštenju potvrdili su vest o razvodu, što je razočaralo obožavaoce slavnog italijanskog pevača.

- To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelepu porodicu i bili smo beskrajno srećni. Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo delili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše dece u ovom stresnom periodu za celu pordicu - navedeno je u zajedničkom saopštenju, prenosi italijanski portal Ansa.

Eros Ramacoti, Marica Pellegrini Eros Ramacoti i Marika Pelegrini/ Foto: Profimedia

Eros i Marika počeli su da se zabavljaju 2009. godine, a venčali su se pet godina kasnije, 2014. Iz zajdničkog zivota imaju dvoje dece, Rafaela Mariju (8) i Gabria Tulia (4).

Najveća italijanska pop zvezda će u okviru velike svetske turneje "Vita Ce N'e World Tour" održati koncert u Beogradu, gde će nastupiti 24. septembra u Štark areni. Eros je nedavno predstavio numeru "Siamo" ("Mi smo"), četvrti singl sa aktuelnog albuma "Vita ce n'e", za koju je posebno emotivno vezan jer je posvećena njegovoj supruzi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA