≫ 

Zovu ga turskim Bredom Pitom, otac mu je Albanac iz Prištine, a žene širom sveta otkidaju za njim

Turski glumac Kivanč Tatlitug je san mnogih žena, a svojevremeno je izabran za najboljeg svetskog manekena

  • 24
Kivanč Tatlıtug Printskrin: Instagram/tatlitug

Obožavateljke turskih serija susretale su se tokom gledanjem istih sa mnogim frajerima koji su im osvojili srca. Jedan od njih jeste i Kivanč Tatlitug (35), koji je danas jedan od najplaćenijih i najpopularnijih turskih glumaca. Priča se da je "težak" 17 miliona dolara, a zbog sličnosti sa slavnim Bredom Pitom dobio je nadimak turski Bred Pit.

Rodio se 27. oktobra 1983. godine u Adani, a kako je u jednom intervju otkrio, njegov otac Erdem je Albanac iz Prištine. Njegova porodica imala je pekaru u Adani. Završio je jednu privatnu srednju školu, a hteo je da postane profesionalni košarkaš. Visok je 187 santimetara i ima svetlo plave oči.

Kivanč Tatlıtug Kivanč Tatlitug, poznatiji kao turski Bred Pit Foto: Facebook/Kıvanç Tatlıtuğ

Tokom boravka u Istanbulu trenirao je u mlađim kategorijama Bešiktaša, Fenerbahčea, međutim, zbog povrede noge, morao je da odustane od košarke. U međuvremenu posvetio se manekenskom poslu, a 2002. godine proglašen je za najboljeg turskog i svetskog modela.

 
 
 
View this post on Instagram
#kivanctatlitug old #kuzeygüneyA post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@tatlitug) on

Kivanč se pored manekenstva uporedo bavio glumom. Glumačku karijeru započeo je 2007. godine, kada se pojavio u turskoj komediji "Amerikanci na Crnom moru", gde je glumio lik Muzafera. Te iste godine dobio je ulogu u čuvenoj seriji "Gumuš", gde igrao lik Mehmeta Sadoglua.

Podsetimo se kako je Kivanč glumio u seriji "Gumuš:

Igrao je kasnije u brojnim ostvarenjima, kao što je serija "Ezel", a gledaoci televizije "Pink" su mogli da ga gledaju u ostvaranju "Ljubav iz osvete", gde je glumio glavnog lika Džesura.

Kivanč Tatlıtug Kivanč Tatligug kao Džesur u seriji "Ljubav iz osvete" Printskrin: TV Pink

Možda će mnoge dame razočarati informacija Kivanč Tatligug već tri godine oženjen. Podsetimo, on je 2016. godine oženio stilistkinju Bašak Dizer.

VIDEO Podugačka lista: Sa ovim ženama je Bred Pit bio posle Anđeline Džoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    9. jul 2019 | 17:19

    Moze biti najlepsi i najbolji muskarac na svetu, ali sa Albancem, polu Albancem ne bih bila nikad pa makar ostala sama zauvek.

  • Realno

    9. jul 2019 | 17:03

    Lep muskarac

  • Aaaa

    9. jul 2019 | 16:47

    Negde procitah da je poreklom iz Bosne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA