≫ 

Džejson Statam važi za jednog od najvećih svetskih frajera, a evo čime se bavio pre glume

Neke detalje o kršnom momku verovatno niste znali

  • 8
Džejson Statam (47) Foto: Tanjug/AP

Britanski glumac Džejson Statam (51) već decenijama je jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca. Iako je zašao u šestu deceniju života, mnoge žene i dan danas otkidaju za njim. Kao što je poznato, Džejson je glumačku karijeru započeo davne 1993. godine, a pre toga bavio se raznoraznim stvarima.

On je, ako niste znali, bio profesionalni sportista, tačnije skakanjem u vodu. 12 godina je bio član britanske reprezentacije pa je na Svetskom prvenstvu 1992. godine zauzeo 12. mesto.

Takođe, kao mali je trenirao fudbal, a bio je i ulični zabavljač. Svoje mladosti Statam se prisetio u intervjuu za "Daily Star".

- Ja zapravo i nisam pravi glumac, nekad sam izrađivao nakit na ulici. Bio sam sportista godinama i nisam ja neka filmska zvezda koja može da se transformiše u različite uloge. Jednostavno sam u ovo sve ušao jer sam bio na pravom mestu u pravo vreme - rekao je Statam i dodao da se čudi što je toliko dugo opstao u Holivudu.

Statam u braku sa manekenkom Rozi Hantington Vitli, s kojom ima dvogodišnjeg sina Džeka.

VIDEO: Džejson Statam zamahnuo nogom i uradio neviđenu stvar

(Tečegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonja

    13. jul 2019 | 08:36

    Bravo ti ga! Kad se rodis kao frajer- dodje na svoje kad-tad!!!

  • Mn

    13. jul 2019 | 11:01

    Covek je rodjen kao frajer. I ronilac je bio. Glumac da ne pisem. Njegovi filmovi su svi fenomenalni. Jednostano covek je rodjen za sve.

  • 13. jul 2019 | 11:55

    Muskarcina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA