≫ 

Irina Šajk ima novog dečka? Mesec dana nakon razlaza sa Bredlijem uhvaćena s opasnim frajerom (FOTO)

Slavna lepotica bila je vrlo bliska sa muškarcem sa kojim je uhvaćena u Njujorku

  • 4
Irina Šajk

Irina Šajk/Foto: Profimedia

Mesec dana nakon što je okončala vezu sa američkim glumcem Bredlijem Kuperom (44) sa kojim je bila četiri godine u ljubavi i sa kojim ima ćerku, manekenka Irina Šajk (33) uhvaćena je u društvu muškarca.

Njih dvoje su uslikani u Njujorku i na fotografijama se vidi da su veoma prisni, pa su odmah počele da kruže priče kako su u vezi.

Ipak, Irina je rekla kako je samo uživala sa prijateljem Alekom Maksvelom, kreativnim direktorom britanskog "Voga", koji se nije izjasnio po pitanju prirode njegovog odnosa sa lepom Ruskinjom.

Irina Shayk

Irina Šajk u društvu Aleksa Maksvela/Foto: Profimedia

S obzirom na to da je Irina nedavno prvi put otvoreno pričala o razlazu sa Bredlijem, u intervjuu za "Harper's Bazaar" i da je istakla kako i dalje veruje u ljubav i brak, ostaje da vidimo da li je ovde u pitanju prijateljstvo ili nešto više.

Irina Shayk

Irina i Alek/Foto: Profimedia

Ako me pitate da li i dalje verujem u brak, moj odgovor je naravno da verujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije - izjavila je slavna lepotica za "Harper's Bazaar", koja ima razumevanja za to što svet toliko želi da zna o njenom privatnom životu.

Podsetimo, Irina i Bredli Kuper imaju dvogodišnju ćerku Leu de Senu, a u ljubavi su bili četiri godine.

VIDEO: Irina i Bredli su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA