≫ 

Diznijev glumac umro je sa samo 20 godina, a oproštajne reči njegove porodice slamaju srce (FOTO)

Prerana smrt glumca Kamerona Bojsa, omiljene Diznijeve zvezde, šokirala je Holivud

  • 0
Cameron Boyce Foto: Guliver/Tommaso Boddi/Getty Images for WE Day

Glumac Kameron Bojs imao je 20 godina kada je 6. jula preminuo u snu u svom domu u Los Anđelesu, nakon dugogodišnjih zdravstvenih problema. Kako su preneli strani mediji, bolovao je od epilepsije, a preminuo je od posledica jakog napada koji je doživeo u snu.

Kameron je glumačku karijeru počeo sa svega devet godina, pojavljivanjem u horor filmu "Ogledala", a nakon toga su usledile i manje uloge u holivudskim ostvarenjima.

Cameron Boyce Kameron Bojs bio je zvezda Diznijevih filmova/Foto: Profimedia

Popularnost je stekao u Diznijevoj seriji "Džesi", a nakon toga u filmovima "Descendants" i "Descedants 2", gde je igrao ulogu Karlosa.

Njegova prerana smrt dotukla je i slavne glumce kao što su Selma Hajek i Adam Sendler, čijeg sina je igrao u filmu "Grown ups". Oboje su se dirljivim porukama od mladog glumca oprostili na Instagramu.

- Imala sam privilegiju da igram Kameronovu majku u "Grown ups 1" i "Grown ups 2" i bili smo u kontaktu godinama. Bio je talentovan, pun duha, zanimljiv i zračio je. Njegova radost živeće zauvek u našim srcima, otišao je da pleše i sija negde drugde. Ljubav za njegovu divnu porodicu - napisala je Selma.

- Premlad. Presladak. Preduhovit. Jednostavno najpažljivije, najtalentovanije i najpristojnije dete. Voleo sam tog malog. Toliko sam bi vezan za njegovu porodicu. Toliko je brinuo o svetu. Hvala ti, Kameron, za svu ljubav koju si nam pružio. Toliko toga je još trebalo doći. Svima su nam slomljena srca. Mislim na tvoju božanstvenu porodicu i najdublje saosećam sa njima - napisao je Adam.

Prema prvim informacijama, glumac je pronađen u beživotnom stanju u svom domu 6. jula, kada je odmah pozvana Hitna pomoć. Lekari su ga proglasili mrtvim u 14:35 časova.

Njegovi roditelji su izdali saopštenje u kojem su naveli sledeće:

- S tugom u srcu obaveštavamo javnost da smo izgubili Kamerona. Preminuo je u snu, tokom napada koji je bio rezultat dugogodišnjeg medicinskog stanja zbog kojeg se lečio. Svet je izgubio svetlost, ali njegov duh, samilost i ljubaznost će nastaviti da živi u svima koji su ga znali i voleli.

Cameron Boyce Kameron Bojs preminuo je u 21. godini/Foto:Guliver/ Rodin Eckenroth/Getty Images

Majka prerano izgubljenog glumca, Libi Bojs, oglasila se dve nedelje nakon smrti sina i prekinula bolnu tišinu zbog velike porodične tragedije.

Na Instagramu je 20. jula objavila crno-belu fotografiju preminulog Kamerona i napisala uz srce: "On je moj kompas".

 
 
 
View this post on Instagram
He is my compass ❤️A post shared by Libby Boyce (@libboyce) on

Glumčev otac, Viktor Bojs, zahvalio se svima na ljubavi i podršci u ovim teškim trenucima.

- Preplavljen sam ljubavlju i podrškom koju je naša porodica dobila. Zaista pomaže da nam olakša bol zbog ove noćne more iz koje ne mogu da se probudim. Nemam reči da vam se dovoljno zahvalim - napisao je na Tviteru dan nakon smrti sina, 7. jula.

Glumčeva sestra Maja takođe se oglasila na Instagramu povodom smrti brata, a to je učinila pet dana kasnije, 11. jula.

- Da, preminuo je. Da, tužna sam. Kameron je bio moj najbolji prijatelj. On je neko koga ću uvek gledati kao idola. Njegov osmeh mogao je da osvetli sobu, kao ničiji. Bio je savršen. Uvek je govorio da ukoliko imate glas, imate privilegiju da taj glas iskoristite, i nikada nije olako shvatao tu ideju. Razumeo je odgovornost koju je nosio kao neko ko je toliko radovao decu.

- Za svojih 20 godina učinio je više nego što većina ljudi uradi za 100 godina. Proputovao je svet. Bio je velikodušan. Kreativnost i umetnost bili su njegova životna misija i ohrabrivao je druge da isto tako čine. Naravno da sam razorena. Biću do kraja svog života. Ali ono što želim da vam kažem jeste da čuvate uspomenu na njega, koji je bio večiti optimista. Bio je sunce u cipelama. Sa sigurnošću mogu reći, želeo bi da slavimo, rastemo i ustrajemo.

 
 
 
View this post on Instagram
♥️A post shared by @ maya.elan on

- Da, umro je. Da, tužna sam. Takođe sam i srećna. I zahvalna. Bila sam sa njim satima pre nego što je umro. Bilo je normalno i zabavno. Rekli smo jedno drugom: "Volim te". Bio je srećan. Provela sam 17 godina znajući kako je to kada te Kameron Bojs voli. To je najlepši poklon koji ću ikada dobiti - ispisala je sestra preminulog glumca.

VIDEO: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA