Nakon borbe sa sterilitetom, miljenica publike En Hatavej na originalan način objavila da je trudna

En ima trogodišnjeg sina, a uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi majke

  • 0

Popularna holivudska glumica En Hatavej (36) nakon borbe sa neplodnošću saznala je da je trudna i očekuje drugo dete, a način na koji je to saopštila nasmejao je sve.

En je na svom Instagram profilu objavila crno-belu fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomak, a kako ne bi došlo do zabune naglasila je da stomačić nema za potrebe filma.

- Nije za film! Šalu na stranu, za sve one koji prolaze kroz neplodnost i pakao začeća, molim vas, znajte da vas potpuno razumem, jer sam kroz to prošla i prvi i drugi put. Šaljem vam dodatnu ljubav - napisala je glumica.

En Hatavej Trudna En Hatavej, Printskrin: Instagram/annehathaway

En se za kolegu glumca Adama Šulmana (38) udala u septembru 2012. godine, dok su u martu dobili prvo dete, sina Jonathan Rosebanks Sulmana.

Podsećamo, En je gostujući u emisiji voditeljke Elen Dedženeris (60) priznala da je u prošlosti puno pila, i to svaki dan. Kako je jednom prilikom išla mamurna sa sinom u vrtić, glumica je donela odluku da ne pije alkohol dok njen naslednik Džonatan ne napuni 21 godinu.

VIDEO: Šarliz Teron godinama se bori protiv depresije, a evo kako je otkrila bolest

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA