≫ 

Bivši muž Ejmi Vajnhaus traži 1.000.000£! Tužba stigla nekoliko dana posle 8. godišnjice njene smrti

Ejmi, koja je 23. jula 2011. godine preminula u 27. godini života, nije ostavila testament. Njena sredstva nakon oporezivanja od 2.94 miliona funti otišla su njenoj mami Džanis (63) i tati Miču (68)

  • 0
Blake Fielder-Civil , Amy Winehouse Ejmi i Blejk Sivil, Foto: Profimedia

"Sramotan bivši muž Ejmi Vajnhaus, narkoman, hože da zaradi milion funti od njenog imovinskog prava, 8 godina nakon njene smrti", navodi britanski The Sun u prvoj rečenici teksta i vesti koja je izazvala gnev Ejminih fanova širom sveta.

Besna Ejmina porodica poručila je da njen bivši muž Blejk Filder Sivil (37) želi da zgrabi Ejmin novac, ali da nije zaslužio baš ništa.

Filder Sivil, koji je priznao da je navukao Ejmi na heroin, zahteva isplatu paušalnog iznosa, plus mesečnu naknadu.

Izvor blizak porodici, koja se sada suočava sa Filderom na sudu, kaže:

- Ovo je neko ko je potrošio mnogo Ejminog novca tokom vremena koje su proveli zajedno.

- Takođe je poveo mnogo vremena u zatvoru, donoseći svima ništa osim boli. Dati njemu još jedan novčić bilo bi previše. Reći da bi bilo neprikladno za njega da ima dobit od Ejminog bogatstva bilo bi potcenjivanje - dodao je izvor.

Blake Fielder-Civil , Amy Winehouse Nekoliko dana nakon 8. godišnjice Ejmine smrti njenoj porodici stigla je tužba, Foto: Profimedia

Ejmi, koja je 23. jula 2011. godine preminula u 27. godini života, nije ostavila testament. Njena sredstva nakon oporezivanja od 2.94 miliona funti otišla su njenoj mami Džanis (63) i tati Miču (68).

Veruje se da je nakon njene smrti vrednost njenog bogatstva porasla.

Ejmin bivši muž, Filder Sivil, njenoj porodici je preko advokata saopštio da je podneo validnu tužbu, pošto je sa Ejmi proveo 6 godina tokom kojih je ona izbaila neke od najbolje prodavanih materijala.

Do tužbe je došlo nekoliko dana nakon 8. godišnjice Ejmine smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA