≫ 

Reper (19) dobio 55 godina zatvora, a njegov Instagram profil plaši (FOTO)

Advokati mladog repera na sudu su tvrdili da nije on ispalio smrtonosni hitac, te kako je njegova uloga u pljački bila skupljanje droge koja bi se kasnije preprodavala

  • 7
Reper TAY-K Reper TAY-K, Foto: Instagram/tayk47shawty

Mladi reper Tejmor Travon Mekentajr (19), poznatiji kao Tay-K, osuđen je na 55 godina robije zbog ubistva! Tejmor ima prilično veliki dosije, a ukoliko ne dođe do značajnih promena, iz zatvora će izaći sa 74 godine.

Iako možda nikada niste čuli za pomenutog repera, on je postao svetski poznat kada je sa šestoricom muškaraca optužen za ubistvo dilera Itana Vokera u julu 2016. godine. Kako pišu strani mediji, banda od njih sedmoro imala je nametu da opljačka Vokera i još jednog dielera, ali je tokom provale Itan ubijen hicima iz pištolja.

Itanova devojka na sudu je izjavila kako je, u trenutku pucnjave, on imao ppodignute ruke u znak predaje.

Advokati mladog repera na sudu su tvrdili da nije on ispalio smrtonosni hitac, te kako je njegova uloga u pljački bila skupljanje droge koja bi se kasnije preprodavala.

Reper TAY-K Mladi momak hvalio se novcem i pištoljima, Foto: Instagram/tayk47shawty

Ipak, uz razbojništvo, Tay-K proglašen je krivim i za ubistvo, pa je dobio zatvorsku kaznu u trajanju od 55 godina.

Tužna činjenica, još jedna u nizu, jeste ta da je karijera ovog mladića počela da cveta onda kada je - sa svega 16 godina - optužen za pomenuto ubistvo.

Međutim, tada je već završio u kućnom pritvoru.

Ipak, u martu 2017. skinuo je uređaj sa noge i pobegao na sever Nju Džersija, gde je snimio pesmu "The Race" u kojoj se hvalio statusom begunca.

Pomenuta pesma i spot sa pištoljima bili su uključeni u dokazni materijal tužilaštva.

Reper TAY-K Mladi momak hvalio se novcem i pištoljima, Foto: Instagram/tayk47shawty

Instgaram profil pomenutog repera obiluje fotografijama sa oružjem, drogom, novčanicama, te slikama iz zatvorske ćelije, kao i sa preostalim članovima ekipe za koje je javno tražio da se oslobode. Možda zanimljiva informacija jeste ta da mladog momka na ovoj društvenoj mreži sada prati oko 1,5 miliona ljudi.

TAY-K reper TAY-K, Foto: Instagram/tayk47shawty

Maločas spomenuta pesma "The Race" početkom 2018. dosegnula je srebrni tiraž i postala je toliko slušana, da čak postoji i nekoliko njenih obrada od daleko poznatijih repera kao što su Tyga, 21 Savage i Lil Yachty.

Repera je policija uhapsila u junu 2017. godine, i tada je optužen za još dva zločina - ubistvo 23-godišnjeg muškarca nakon svađe u Teksasu, te premlaćivanje 65-godišnjaka u Arlingtonu.

Reper TAY-K TAY-K, Foto: Instagram/tayk47shawty

Inače, kako piše NBC DFW, Tejmor je do sada svojim advokatima koji ga brane platio više od 500.000 dolara, a ima još troškova u taksama.

Važan podatak jeste taj da mladi reper Tejmor sve vreme isključivo tvrdi da nije kriv za ubistvo.

VIDEO:  Kevin Spejsi lažno optužen za seksualno uznemiravanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    28. jul 2019 | 12:08

    To se tako radi....fino 55 god. pa se cesi decko!

  • Drag

    28. jul 2019 | 11:52

    Kod nas bi neki nas reper, npr neki tog kalibra koji se pojavljuje u zadruzi, parovima, farmi tj nasem kulturno obrazovnom programu, za isto krivicno delo 'preko veze' dobio bi hmm, pa ne vise od 10god..i naravnoo da ga puste zbog dobrog vladanja i novog serijala za nekih 7 god..

  • Др

    28. jul 2019 | 11:45

    Јао, што ми је жао! А, ко је , бре, овај!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA