≫ 

Abramovičeva bivša se udaje za milijardera koji je nekad patio za starletama i ponižavao beskućnike

Veliko razočerenje u njega javnost je doživela kada je 2005. godine beskućniku ponudio 100 dolara kako bi se polivao sokom, dok mu se on i ostala razmažena svita rugaju

  • 9
Roman Abramovič, Darija Daša Žukova Daša i Roman, Foto: Profimedia/Look Press Agency

Daša Žukova (38), bivša supruga vlasnika fudbalskog kluba Čelsi Romana Abramoviča (52), uskoro se udaje za novog dečka, grčkog milijardera Stavrosa Niarkosa (34). Kako prenosi britanski "The Sun", njih dvoje venčaće se krajem ove godine.

Inače, Daša i Stavros verili su se na zabavi u Njujorku, gde su gostibili Liv Tajler, Dejvid Bekam i mnoge druge poznate ličnosti. Inače, par je navodno počeo da se zabavlja krajem 2017. godine, vrlo brzo nakon što se Daša razvela od Romana Abramoviča, nakon 10 godina braka.

A, ko je zapravo Stavros Niarkos?

Danas, grčki milijarder, a nekada razmaženi klinac koji je voleo obiljne žurke i slavne žene. Vezu ruske bogatašice i pet godina mlađeg Grka otkrio je španski "Vanity Fair", a nakon paparaco fotografija na kojima se par ljubi, pušteno je i zvanično saopštenje kojim je potvrđeno da se radi o novom paru u svetu najbogatijih ljudi planete.

Daša Žukova, dasha zhukova Daša Žukova, Foto: Shutterstock

Ipak, Niarkosova prošlost je vrlo zanimljiva.

On je medijima postao interesantan zbog svojih veza sa bogatašicom Paris Hilton i glumicom Meri Kejt Olsen. Sa Paris je obožavao da se provodi po najluksuznijim odredištima, a njihova veza trajala je od 2005. do 2006. godine. Šuška se i tokom početka 2007. godine, ali kako su non stop raskidali i mirili se, izvesno je da ni oni sami ne znaju koliko su tačno bili zajedno.

JEDNA OD RETKIH FOTOGRAFIJA DAŠE (skroz desno) I STAVROSA (skroz levo):

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by David Geffen (@davidgeffen) on

Zbog tada balavog grčkog milijardera Meri Kejt Olsen i Paris Hilton prestale su da se druže i razgovaraju, pošto joj je bogatašica preotela dečka nakon što ih je ona upoznala.

- Fali mi, volim ga, ali ne pričam više s njim. On mi je bolna tema - rekla je jednom prilikom Meri Kejt Olsen na temu grčkog zavodnika.

Daša Žukova, dasha zhukova Daša Žukova, Foto: Shutterstock

Veliko razočerenje u njega javnost je doživela kada je 2005. godine beskućniku ponudio 100 dolara kako bi se polivao sokom, dok mu se on i ostala razmažena svita rugaju. Očajni čovjek to je i napravio, a ekipa bogatog Grka za to je vreme vrištala je od smeha.

Pred konačni raskid sa Paris, Niarkos je sa prijateljima porazbijao i jedan hotel u Las Vegasu, a sve je počelo tučom sa jastucima.

Daša Žukova, dasha zhukova Daša Žukova, Foto: Shutterstock

Ubrzo su jastuke zamenile stolice, a dok su one letele po sobi, jedna je pogodila protivpožarnu prskalicu koja je nakon toga vodom poplavila četiri hotelske sobe. Šteta je procenjena na oko 100.000 dolara, a Niarkosovi telohranitelji tada su mrtvo hladno objasnili osoblju hotela kako nema razloga za paniku, jer će sve biti plaćeno.

Žukova i Grk tako su se godinama kretali u istom, odabranom društvu, pre nego što su postali par, a milijarder je pre nje ljubio manekenku Džesiku Hart.

Daša Žukova, dasha zhukova Daša Žukova, Foto: Shutterstock

Inače, Daša iz braka sa ruskim oligarhom Abramovičem ima dvoje dece, a par je i nakon razvoda ostao u prijateljskim odnosima upravo zbog njih, piše Dnevnik.hr.

Daša je Romanu bila treća supruga, a u braku su bili od 2008. do 2017. godine.

Zanimljivo, od druge supruge Irine Malandine s kojom ima petero dece, Abramovič se razveo 2007. godine, a Žukova je u vreme upoznavanja sa njim imala svega 25 godina. Inače, ona je ćerka još jednog ruskog oligarha, Aleksandera Žukova.

Daša je u brakorazvodnom postupku dobila 92 miliona dolara i četvorospratnicu u srcu Menhetna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA