"Posle ovoga treba spavati sa svojom ženom" Bred se skinuo i u 56. godini nabio komplekse muškarcima

Mnoge pripadnice lepšeg pola kažu da bolje izgleda nego u čuvenoj sceni iz filma "Telma i Luz" iz 1991. godine, gde se takođe razgolitio

  • 5
Bred Pit Bred Pit Foto: Profimedia/Avalon Editorial

Bred Pit (55) još jednom je pokazao zašto ga mnoge žene smatraju - i dan danas - za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu.

Naime, za potrebe filma "Once Upon A Time in Hollywood", u kojem glumi, holivudski superstar je skinuo majicu i pokazao kakvo telo ima u šestoj deceniji života.

Bred Pit, film Once Upon A Time in Hollywood Bred Pit u filmu "Once Upon A Time In Hollywood" Printskrin: Youtube/Sony Pictures Entertainment

Ovim izdanjem Bred je oduševio mnoge pripadnice lepšeg pola, pri čemu su neke istakle da bolje izgleda sada nego u ranijim njegovim filmovima u kojima se takođe razgolitio.

Tu su spomenule čak i u ostvarenje "Telma i Luiz", koji je Pit snimio davne 1991. godine, a u kojem je pokazao čime raspolaže.

"Dođavola, Bred je znao da ne treba skinuti košulju kako bi popravio antenu, ali je to učinio zbog nas", "Toliko sam tužna večeras zbog vih 55-ogodišnjih muškaraca koji su gledali "Once Upon A Time in... Hollywood" i očaravajućeg Breda Pita, a onda su morali da pokušaju da je*u svoje žene", "Film je trebalo da nazovu 'Bred Pit skida svoju majicu'", ...

Bred Pit, film Telma i Luiz Bred Pit u filmu "Telma i Luiz" Printskrin: Youtube/Movieclips

Podsetimo, film "Once Upon A Time in Hollywood" prati dvojicu glumaca, nekadašnju zvezdu vesterna Rika Daltona (Leonardo Dikaprio) i njegovog dublera Klifa Buta (Bred Pit). Oni pokušavaju da pronađu svoje mesto u novom Holivudu, u kojem seks, droga i rokenrol počinju da se prikazuju na revolucionaran način. Radnja se odvija na vrhuncu eksplozije kontrakulture, u vreme hipi revolucije, na vrhuncu novog Holivuda.

Pogledajte trejler za film "Once Upon A Time In Hollywood", u kojem je Bred Pit skinuo majicu:

Podsetimo se i čuvene scene iz filma "Telma i Luiz" iz 1991. godine u kojem se Bred Pit razgolitio:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    30. jul 2019 | 15:51

    Gaće da skines prijatelju da dame vide sta je u gaćama,pusti ti ove gore mišiće važan je ovaj donji mišić ako je tu smoki džaba si trenirao .

  • Banjcanin

    30. jul 2019 | 14:12

    Ali ja imam nesto sto bred nema,tako da mi sigurno nije nabio kompleks,mozda bolke izgleda ali sve druge osobine su mu slabije od mojih

  • Marq

    30. jul 2019 | 17:56

    Pa kazu batali pice cigare droge...necu nista da batalim izgleda sve prija😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA