Pre 33 godine bio je zapovednik Tomu Kruzu u Top ganu: Danas ima 85 godina, evo kako izgleda (FOTO)

Glumac Tom Skerit se u i devetoj deceniji života bavi glumom

  • 0
Tom Skerit, Top Gun Printskrin: Youtube/Steve Kennedy

Pre 33 godine pravi svetski hit bio je film "Ton Gan", u kojem su glavne uloge igrali Tom Kruz, Keli Mekgilis i Val Kilmer. U ovom ostvarenju igrao je i američki glumac Tom Skerit, koji je tumačio lik zapovednika Majkla Vajpera Meklafa.

Podsetimo se jedne od scena iz "Top Gana" u kojem se pojavluje:

On danas ima 85 godina, a gostujući u emisiji "The mornig show" australijske televizije je naveo da verovao da će "Top gan" imati veliki uspeh i pre neko što je počeo da se snima,

- Znao sam da će postići veliki uspeh. Imao sam pre iskustva s takvim filmovima, uključujući i M*A*S*H. Uz to sam mogao da pretpostavm šta bi Toni Skot mogao napraviti kao reditelj. Angažovanje Toma Kruza bio je savršen potez, tako da sam imao nekoliko razloga da verujem kako će postati klasik - rekao je Skerit, koji se i u devetoj deceniji života bavi glumom.

Tom Skerit Tom Skerit Printskrin: Youtube/Seattle Refined

Budući da će 2020. godine izađi drugi deo "Top gana", svi se pitaju da li će u ovom ostvarenju Tom Skerit reprizirati svoju ulogu. Međutim, on je ostao tajnovit.

- Ne mogu vam da kažem ništa o tome, ali postoji trejler zahvaljujući kojem će na bioskopskim blagajnama biti prodan velik broj ulaznica. To je gotovo virtualno iskustvo, gledanje trejlera - rekao je Skerit.

Pogledajte trejler za film "Top Gan: Maverik":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA