≫ 

Bekamovi zbog sina Kruza (14) otkačili višegodišnjeg menadžera, od deteta prave svetsku zvezdu

Braun je, inače, zaslužan za vodeće mesto na svetskoj listi muzičkih zvezda Džastina Bibera (25) i Arijane Grande (26)

  • 0

Viktorija (45) i Dejvid Bekam (44) sigurni su da njihov najmlađi sin Kruz (14) želi da se vine u zvezdane staze i postane nova muzička pop zvezda.

Kruzu Bekamu su izgleda sve zvezde naklonjene da posatne nova muzička zvezda i osvoji ceo svet, a njegovi roditelji odlučili su da mu olakšaju put ka tome i angažovali su jednog od najboljih svetskih menadžera da mu pomogne.

Naime, bračni par Bekam odlučio je da umesto Simona Filera, inače menadžera koji je zaslužan za svetski uspeh brenda Bekamovih, angažuju Skuter Braun (38), kako bi vodio karijeru njihovog talentovanog sina.

Kruz Bekam Kruz i Dejvid Bekam, Foto: Instagram/cruzbeckham

Braun je, inače, zaslužan za vodeće mesto na svetskoj listi muzičkih zvezda Džastina Bibera (25) i Arijane Grande (26).

Takođe, navodi se da su poslednjih nedelja zahledneli odnosi između Viktorije i njihovog menadžera sa kojim sarađuje još od sredine 90-tih.

Serhio Ramos svadba Viktorija i Dejvid, Foto: Tanjug/AP

Šuška se da je Viktorija potpisala ugovor sa najvećom svetskom agencijom za talente (WME) Vilijam Moris koja posluje sa pevačicom Adel i Kelvinom Harisom.

Pre par godina na interenetu se pojavio snimak mladog Kruza kako peva, a nije mu dugo trebalo da postane hit na internetu i da osvoji srca mnogih. Nakon pomenutog videa na kojem peva, za mladog Bekama odmah se zainteresovao menadžer Braun.

VIDEO: Bekam osuđen zbog telefoniranja tokom vožnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA