Jedna od najlepših žena sveta zgrozila muškarce dlakavim pazuhom, ali za to ima jak razlog (FOTO)

Nije džabe Emili Ratajkovski pozirala u ovom izdanju

  • 14
Emili Ratajkovski Foto: Instagram/emrata

Emili Ratajkovski već godinama važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena sveta. Često se slika u rzagolićena, a novom slikom na Instagramu privukla je ogromnu pažnju. Naime, Emili je pozirala sa dlakavim pazuhom, što je šokiralo i zgrozilo mnoge njene muške fanove.

Međutim, američka lepotica je za to imala razlog. I to jak razlog. Naime, Emili je htela da ukaže na prava žena, a ovom temom se pozabavila u svom eseju za novi broj časopisa "Harper's Bazaar"

- Dajte ženama mogućnost da budu sve što žele i višestruke koliko god mogu. Napisala sam esej za amerićki "Harper's Bazaar" o važnosti ženskih prava da biraju (kako da se oblače, šta objavljuju na društvenim mrežama, da li da se briju ili ne) - napisala je, između ostalog, Emili Ratajkovski.

Evo i fotograifje:

Slika je imala gomilu lajkova i komentara. Neki muškarci su pokazali zgražavanje, i to tako što su ostavili emotikon kojim se demonstrira povraćanje, a neki su je podržali. S druge strane, žene su ovaj post Emili ocenili kao pozitivan.

Šta vi kažete?

VIDEO: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela:

(Tekegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    8. avgust 2019 | 20:16

    Ovo nije pravo licnog izbora vec higijene.

  • Marija

    8. avgust 2019 | 21:34

    Najgore od svega što su ovo lažne dlake. Muka mi je više od ovih, koje se zalažu za žene i njihove slobodne odluke a prve su u redu za novu tašnu, slikanje guze, nega kod kozmetičara. Licemeri. MRŠ!!!

  • Ja

    8. avgust 2019 | 21:13

    Ovo je prosečna lepota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA