"Strašna je stvar buditi se svaki dan kao dete zavisnika": Šarliz Teron o traumatičnom detinjstvu

- Ko bi želeo d priča takvu priču? Niko ne zna kako da reaguje kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojeg ti je ubila majka - rekla je holivudska glumica

  • 1

Glumica Šarliz Teron (44) otvorila je dušu i progovorila o traumatičnom detinjstvu. Kao što je poznato, njen otac je bio zavisnik od alkohola, kojeg je njegova majka ubila u samoodbrani vatrenim oružem kada je holivudska zvezda imala kada 16 godina.

- Strašna je stvar buditi se svaki dan kao dete zavisnika, ne znajući šta će se taj put dogoditi, i biti apsolutno svestan činjenice da to ne zavisi od mene, već o količini pića koju će neko popiti - rekla je Teronova.

Šarliz Teron Šarliz Teron Foto: Tanjug/AP

Šarliz nije ranije želela da priča o ovome, jer joj je bilo neprijatno.

- Ko bi želeo d priča takvu priču? Niko ne zna kako da reaguje kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojeg ti je ubila majka - rekla je holivudska glumica.

Teronova je ispričala da majku, koja je oslobođena svih optužbi, budući da je bio reč o samoodbrani, smatra živonim uzorom i najhrabrijom osobom na svetu.

VIDEO: Šarliz Teron godinama se bori protiv depresije, a evo kako je otkrila bolest:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    13. avgust 2019 | 17:11

    Prekrasna žena, jedna od najlepših na prelomu vekova! I izvanredna glumica koja često zarad uloge naruši svoju lepotu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA