≫ 

Glumica iz "Igre prestola" tvrdi da su joj izraelske službe otele dete!

- Ništa gore od bolesno iskrivljenih socijalnih radnika, socijalnih službi koji pokušavaju da unište život i odvoje bebu od majke koja nije učinila ništa loše - napisala je na Tviteru glumica Džozefina Gilan

  • 0
Džozefin Gilan Džozefina Gilan Foto: HBO

Britansko-izraelska glumica Džozefina Gilan (31), najpoznatija po ulozi prostitutke Marei u mega popularnoj seriji "Igra prestola", obratila se javno za pomoć posle nemilog događaja koji joj se dogodio.

Naime, ona tvrdi da joj je izraelska socijalna služa "kidnapovala" i na silu odvela ćerku staru samo osam meseci.

Postupajući po nalogu suda, službenica je u pratnji policije prošle nedelje odvela bebu iz kuće Džozefinine drugarice koja se privremeno brinula o devojčici. Oni su je privremeno smestili u dom, rekavši da je taj potez u najboljem interesu deteta.

Gilanova je sve ovo potvrdila na svom Tviter nalogu i konstantnim objavama obaveštava javnost, moli za pomoć i poručuje da joj je srce slomnjeno:

-Uznemirujući trenutak kad su iz izraelske socijalne službe oteli moju bebu! U nedelju u 12:30 časova! Moja prijateljica se izjasnila! Ali pretila joj je zatvorska kazna ako ne preda moju bebu! Ja moja voljena drugarica i njena porodica! Svi smo slomnjeni! - napisala je Gilanova i nastavila:

- Ništa gore od bolesno iskrivljenih socijalnih radnika, socijalnih službi koji pokušavaju da unište život i odvoje bebu od majke koja nije učinila ništa loše! Oteli su mi bebu! - napisala je glumica.

VIDEO: Kada ženiš Sansu Stark, venčava te Elivs Prisli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA