• 12

Imaju stotine miliona dolara, a deci će od silnog bogatstva ostaviti - ništa

- Novac me nikad nije uzbuđivao.To nije moj ultimativni cilj i to se odražava i na vaspitanje moje dece - kaže Gordon Remzi

  • 12
Džeki Čen

Džeki Čen, Foto: Profimedia/AFP

Mnoge zvezde Holivuda su rođenu decu lišile nasledstva - iz humanitarnih razloga, a neki zato što misle da bi im toliki novac pomogao samo da "skrenu s pravog puta".

Džeki Čen (65) kineski glumac i majstor borilačkih veština, čije se bogatstvo procenjuje se na 140 miliona dolara, sav svoj novac će ostaviti humanitarnim organizacijama, a ne svom sinu, jer je on sposoban da sam zarađuje za svoj život.

Sajmon Kauel (59) engleska televizijska ličnost ne veruje u običaje nasleđivanja bogatstva. Svoje bogatstvo ostaviće humanitarnim organizacijama, a on lično preferira one koje se bave decom i psima.

Simon Cowell

Sajmon Kauel, Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

- Vaša ostavština mora biti takva da ljudima pruža puno prilika, ako im date svoje vreme i nešto ih naučite, to će biti najbolje nasledstvo - izjavio je Kauel.

Sajmon Kael je, prema informacijama iz maja 2019. godine, "težak" 550 miliona dolara!

Elton Džon (72) engleski pevač će sa svojim sadašnjim partnerom Dejvidom Furnišom (56) donirati 53 milijarde funti humanitarnoj organizaciji, jer žele da svojim sinovima usade poštovanje prema novcu i radu.

Elton Džon i Dejvid Furniš

Elton Džon i Dejvid Furniš, Foto: Tanjug/AP

Gordon Remzi (52) britanski kuvar i televizijska ličnst, koji je težak oko 160 miliona dolara, kaže da njegova deca neće dobiti taj novac na raspologanje jer ih on može samo 'iskvariti'.

- Novac me nikad nije uzbuđivao. To nije moj ultimativni cilj i to se odražava na vaspitanje moje dece - kaže Gordon koji, inače, ima četvoro dece.

VIDEO: Kajli Džener sve što dodirne pretvara u pare

(Telegraf.rs)

Komentari

  • zak

    Rastko ti najverovatnije kipis od inteligencije ipak ja cu mojoj deci ostaviti nesto jer su oni dobri a ti sve sto posedujes daj u humanitarne svrhe i tvoja deca bice ti zahvalna!

  • Jasiþ

    Neka ostave donacije Srbiji , sledece godine bi bilo10 % vise milionera u Srbiji mislim na opstinare posto politicari u Beograd su vec milioneri

  • Kalimera

    Pa i nije im lose razmisljanje. Ali ostavili su im po vilu,dve. Pa ce unovciti lako.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima