• 9

Kakva slika! Daglasovi se okupili na ručku i pokazali 4 generacije - od 1 do 102 godine (FOTO)

Najstariji član porodice Krik Daglas (102) uživao je u društvu čak 101 godinu mlađe praunuke Lue Izi (1)

  • 9
Porodica Daglas

Porodica Daglas, čiji članovi ukupno imaju više od 600 godina/Foto: Instagram/kdougieeee

Slavna porodica Daglas uživala je u nedeljnom ručku u bašti kuće Majkla Daglasa (74) i Ketrin Zite Džons (49) na Beverli Hilsu. Četiri generacije sedele su za jednim stolom u bašti i sve su to zabeležili fotografijom, jer prava bi šteta bila da to nisu učinili.

Fotografiju srećne porodice na Instagram nalogu objavio je Kameron Daglas (40) i uz ovaj post napisao heštag "Porodica na prvom mestu".

Najstariji član porodice Krik Daglas (102) je uz svoju suprugu Anu Daglas (100) uživao u društvu najmlađeg člana na skupu - njihove praunuke Lue Izi (1), koja je i dobila ime po svom pradedi, budući da je Krikovo pravo ime Išur Danijelovič, koje je posle skratio u Izi.

Pored njih, u nedeljnom ručku uživali su Majklova i Ketrin Zitina deca Dilan (19) i Keris (16), ali i Majklova braća Piter(63) i Džoel (72) Daglas i Piterova deca ćerka Kelsi (27) i sin Džejson (16).

Kameron je uživao u društvu svoje jednogodišnje ćerke i supruge Vivijan (41). Kameron, inače, neverovatno liči na svog oca, posebno iz mlađih dana, ali nije imao baš tako blistav put. Javnosti je najpoznatiji po nizu problema sa narkoticima, pa je čak i u zatvoru proveo 7 godina, ali je uvek isticao da je od svog oca Majkla i njegove žene Ketrin Zite imao podršku i da ga se nisu odrekli kada mu je to bilio najpotrebnije.

VIDEO: Robert de Niro po drugi put otvara studio, da li je sada naučio lekciju?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Тодорић

    Ишур Данијелович?

  • DDF

    To se zove"bogastvom" i zbog ovakvih porodicnih okupljanja se zivi🌝🌝🌝

  • srbija

    Dogovor sa luciferom

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima