• 6

Kventin Tarantino u šestoj deceniji postaje otac: Čeka dete sa 21 godinu mlađom pevačicom!

Slavni reditelj i pevačica venčali su se 2018. godine na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu

  • 6

Jedan od najpoznatijih reditelja na svetu Kventin Tarantino (56) objavio je da čeka prvo dete sa svojom 21 godinu mlađom suprugom izraelskom pevačicom i manekenkom Danijelom Pik.

Lepu vest potvrdila je Tarantinova predstavnica za medije.

- Danijela i Kventin Tarantino su veoma uzbuđeni i žele da podele sa javnosti da čekaju bebu - stoji u zvaničnom saopštenju para za magazin Pipl.

Kventin Tarantino

Kventin Tarantino sa suprugom Danijelom, Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, reditelj je upoznao Danijelu 2009. godine na promociji filma "Inglorious Basterds". Par se verio 2017. godine posle godinu dana zabavljanja, a tom prilikom su napravili veliku zabavu na kojoj je prisustvovala gomila poznatih.

Sudbonosno "da" izgovorili su na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu u novembru 2018. godine, piše People. Reditelju je ovo prvi brak.

Osim što mu na ljubavnom planu cvetaju ruže, reditelj uživa i u rekordnom uspehu svog novog filma "Bilo jednom u Holivudu" u kojem glavne uloge tumače Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Margo Robi.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Čiča

    A tata, di je?

  • Tačkica

    Ja stvarno ne verujem, kad vidim da se Kventinu Tarantinu kao mane navode ružan i ne samo njemu, već bilo kom muškarcu. Udati ili oženiti nekog samo zato što je lep, je jedna od većih grešaka i najvećih površnosti koje mogu da zamislim pri izboru partnera. Partner, ukoliko je snažna ličnost, inteligentna, sa smislim za humor, pažljiv, zanimljiv, još na sve uspešan u poslu kojim se bavi, pa šta god to bilo, koliko na te osobine lep išta znači?

  • LAMA

    Covek je genije! Ne mora sve uvek da bude povezano s fizickim izgledom!!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima