≫ 

Ona je drugi put najplaćenija glumica na svetu, zaradila 15.000.000 dolara više nego prošle godine

Ovogodišnja zarada 34-godišnje glumice iznosi 56 miliona dolara

  • 0
Skarlet Johanson Skarlet Johanson/Foto: Profimedia

Skarlet Johanson (34) je drugu godinu zaredom najplaćenija glumica na svetu, prema Forbsovoj listi koju ovaj magazin formira svake godine. 

Skarlet je u poslednje vreme najpoznatija po ulozi crne udovice u filmu "Osvetnici: Kraj igre", koji je ostvario rekordnu zaradu u istoriji.

Glumica je i ove godine na vrhu Forbsove liste i to sa zaradom od 56 miliona dolara, koliko je ostvarila u periodu od jula 2018. do juna 2019. godine. To je 15,5 miliona dolara više nego prošle godine.

Na listi je deset najplaćenijih glumica, a na drugom mestu nalazi se Sofija Vergara, zvezda serije "Moderna porodica", sa zaradom od 44,1 milion dolara.

Sofia Vergara Sofija Vergara/Foto: Profimedia

Riz Viterspun nalazi se na trećem mestu sa zaradom od 35 miliona dolara.

Zanimljivo je da su se na listi najplaćenijih glumica prvi put našle Elizabet Mos i Margo Robi, sa zaradama od 24 miliona i 23,5 miliona dolara.

Riz Viterspun Riz Viterspun/Foto: AP/Tanjug

Na listi su još Nikol Kidmen, Dženifer Aniston, Kejli Kvoko, Šarliz Teron i Elen Pompeo. Ove godine na listi nisu Anđelina Džoli, Mila Kunis, Džulija Roberts, Kejt Blančet, Melisa Mekarti i Gal Gadot.

Inače, Skarlet je zauzela prvo mesto kada su u pitanju glumice, ali je tek na osmom mestu liste na kojoj su muškarci i žene. Iznad nje, na sedmom mestu, nalazi se Adam Sendler. Najplaćeniji glumac u poslednjih 12 meseci je Dvejn Džonson, a njegova zarada je 89,4 miliona dolara.

Baywatch, Bejvoč, Dwayne Johnson Dvejn Džonson/Foto: AP/Tanjug

VIDEO: Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA