≫ 

Najuspešniji svetski muzičar se povlači sa scene, a razlog je žena: "Ne mogu da budem na ulici"

- Osnivam život sa Čeri. Ne mogu sledećih 20 godina biti na ulici, deca bi mogla promeniti stvari i ne bi mi smetalo da se žrtvujem zbog njih - iskreno je rekao Ed Širan

  • 3
Ed Sheeran, Cherry Seaborn Foto: Profimedia/Backgrid UK

Ed Širan (28) povlači se sa scene na 18 meseci, rekao je na svom koncertu u Ipsviču, u Engleskoj, u ponedeljak 26. avgusta.

Kako je objasnio, prezadovoljan je svojom turnejom "Divide", ali sada želi mnogo više vremena da provodi sa lepšom polovinom, suprugom Čeri Siborn (27).

Par je, podsetimo, u julu potvrdio da su se tajno venčali.

- Kao što možda znate, na "Divide" turneji sam više od dve godine i ovo je zadnji dan svega. Postoji nešto vrlo slatko u svemu tome, jako mi je drago što ste ovde i što sve završava u Ipsviču. Ovo mi je sigurno poslednja svirka u sledećih 18 meseci. Svirali smo širom sveta. U Glastonburiju, na stadionu Vembli. Na predivnim mestima u Americi, Novom Zelandu, Australiji, Aziji, Južnoj Americi i bilo je to ludo putovanje - rekao je tokom nastupa u Chantry parku u Ipsviču.

Ed Širan Ed Širan, Foto: Tanjug/AP

Ed Širan je istakao da je to bio vrlo emotivan dan za sve ljude koji su iza bine, misleći na njegov tim, te da im svima rastanak izgleda kao da raskidaju sa devojkom sa kojom su godinama u vezi.

- Devet miliona ljudi, 893 dana, 46 zemalja, 175 gradova, 260 nastupa, 268 ljudi u timu, dve slomljene ruke, tri braka, četvoro dece. Ova turneja "Divide" je bila divlja. Počeli smo da radimo na albumu 2015., snimali u 2016., promovisali... Teško je što ovome dolazi kraj. Hvala svima koji su bili uključeni u ovu turneju, svima koji su pomogli napraviti album, svima koji su pomogli promovisati ga, kao i fanovima koji ga slušaju ili su došli na nastup... Ništa ovo ne bi bilo moguće bez vas. Turneja od 2017. do 2019., ali preživeli smo - poručio je.

Ed Sheeran, Cherry Seaborn Ed Širan i Čeri Siborn, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Glavni razlog povlačenja na 18 meseci je to što želi da se posveti ženi.

- Osnivam život sa Čeri. Ne mogu sledećih 20 godina biti na ulici, deca bi mogla promeniti stvari i ne bi mi smetalo da se žrtvujem zbog njih - iskreno je rekao Ed Širan.

Životnu priču Eda Širana - od debakla na muzičkom koledžu, do jednog od najboljih muzičara sveta - pročitajte OVDE. dok o basnoslovnoj zaradi slavnog muzičara više saznajte OVDE.

VIDEO: Planina iz "Igre prestola" digao Eda Širana kao da je lagano perce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA