≫ 

Eli Golding se udala za 5 godina mlađeg: Odluka mladenaca vezana za poklone oduševila je svet (FOTO)

Obzirom da je pevačica nastupila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton, bio je očekivan i njihov dolazak, ali se isti nije dogodio

  • 0
Ellie Goulding, Caspar Jopling Foto: Profimedia/Goff Photos

Pevačica i kantautorka Eli Golding (32) udala se nakon dve godine veze, za svog izabranika Kaspara Džoplinga (27), trgovca umetninama. Par se venčao u Engleskoj, u gotičkoj katedrali Jork, ispred koje su bili okupljeni brojni obožavaoci, ali i mnoge poznate face koje su uveličale ceremoniju.

Među njima su glumac Orlando Blum (42) koji je bio u pratnji svoje devojke Kejti Peri (34), glumica Sijena Miler (37) i muzičar Džejms Blant (45).

Ellie Goulding, Caspar Jopling Par se dovezao u Folksvagenu T2, Foto: Profimedia/Zuma Press

Očekivan je bio i dolazak princa Vilijama (37) i Kejt Midlton (37), obzirom na to da je Eli nastupila na njihovom venčanju 2011. godine, ali je venčanje prošlo bez njihovog pojavljivanja.

Nakon svečane ceremonije u katedrali, gosti su nastavili sa slavljem u luksuznom dvorcu "Hovard", gde je organizovan ručak.

Inače par je za planiranje i organizaciju venčanja angažovao istu agenciju koja se brinula o svadbi princa Vilijama i Kejt Midlton i princa Harija i Megan Markl.

Ellie Goulding, Caspar Jopling Eli i Kaspar, Foto: Profimedia/Goff Photos

Inače, Eli i Njen izabranik zamolili su sve goste da ne kupuju poklone, već da novac namenjen za to doniraju svim humanitarnim organizacijama koje oni podržavaju.

Upravo ova odluka oduševila je Eline fanove širom sveta, pa se na društvenim mrežama i stranim sajtovima mogu pročitati samo pohvale.

VIDEO: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA