≫ 

Hajdi Klum od 17 godina mlađeg muža dobila neviđen poklon (VIDEO)

Hajdi je dobila komad Berlinskog zida, simbol nekadašnje "gvozdene zavese" koja je skoro pa pune tri decenije razdvajala grad na istočnu i zapadnu stranu Berlina.

  • 3
Hajdi Klum Foto: Profimedia/Backgrid UK

Manekenka Hajdi Klum (46) pre samo par nedelja izgovorila je sudbonosno da po drugi put svom 17 godina mlađem izabraniku muzičaru Tomu Kaulicu (29).

Par je skoro punih mesec dana uživao u medenom mesecu na luksuznoj jahti na kojoj je i održana luksuzna ceremonija venčanja.

Po povratku u svoj dom muzičar je nastavio da iznenađuje svoju 17 godina stariju suprugu poklonivši joj ni manje ni više nego parče nekadašnjeg simbola Berlina, zid koji je skoro pa pune tri decenije grad delio na dva dela istočni i zapadni deo.

Hajdi se kratkim video snimkom na svom Instagram profilu pohvalila da će od sad ovaj komad zida krasiti njeno dvorište i poručila :

- Danas je stigao poseban poklon od mog muža... komad Berlinskog zida koji je razdvajao Istočni i Zapadni Berlin 28 godina.Moj muž rođen je iza zida u istočnom delu Berlina, samo četri nedelje pre nego što je zid srušen 1989.godine. To mu je omogućilo da odraste u slobodnoj Nemačkoj, za razliku od zemlje od koje su živeli njegovi roditelji...Bio je u stanju da doživi slobodu, radost, kreativnost, umetnost i nadu. Od sad ću svakog jutra gledati ovaj prelepi komad zida u svojoj bašti sa saznanjem da zidove ne treba zidati već ih treba rušiti - napisala je lepa manekenka.

Cena komada Berlinskog zida u zavisnosti od grafita koji ga krasi i ona varira od 11 do 13 hiljada evra.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана

VIDEO: Dobro je da ovaj video neće gledati Adrijana Lima i Hajdi Klum

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    4. septembar 2019 | 12:22

    Ovi bogati se baš rasipaju na gluposti.Nemci srušili zid između sebe i ujedinili se a onda stavili puške nama iz bivše Jugoslavije i rasturili nas.Fin neki narod.

  • Pero Atropin

    4. septembar 2019 | 11:29

    Odvalio negdje malo zida pa joj rekao da je Berlinski,hahaha,e Hajdi,Hajdi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA