≫ 

Džastin Biber o braku sa lepom Hejli: Zahvaljujući njoj sam bolji čovek, izvela me na pravi put

Biber i Hejli venčali su se u septembru 2018. godine u Njujorku

  • 1

Džastin Biber (25) postao je megapopularna zvezda još na početku tinejdžerskih dana, pre deset godina kada je snimio neke od svojih najvećih hitova "Baby" i "One Less Lonely Girl". Bio je najveća tinejdž zvezda za kojom su ludele mnoge obožavateljke.

Međutim, Džastinu je slava donela mnogo lepih, ali isto tako i loših stavri. Do svoje 19. godine bio je zavisnik o teškim drogama. Pored brojnih fanova, imao je i veliki broj "hejtera" sa kojima se vrlo teško nosio, pa je tako u jednom trenutku od najvoljenije svetske zvezde postao jedan od omraženijih, a milioni na bankovnim računima pružali su mu mogućnost da sebi priušti bukvalno šta poželi.

Džastin Biber, Justin Bieber Džastin Biber/Foto: Profimedia

U jednom periodu života, kako sam navodi, užasno se ponašao prema ženama, zlostavljao ih je i bio besan na njih. Ipak, sve ovo se promenilo otkako se u njegovom životu pojavila lepa manekenka Hejli Boldvin (22), sa kojom je odnedavno u braku.

- Sad sam u najboljem razdoblju svog života - u braku, koji je neverovatna nova obveza. Nauči te strpljenju, poverenju, odanosti, ljubaznosti... Svim stvarima koje te čine dobrim čovekom. Hejli me je prosto izvela na "pravi put" - zaključio je Biber.

Hejli Boldvin i Džastin Biber Džastin Biber i Hejli Boldvin/Foto: Profimedia

VIDEO: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даца

    6. septembar 2019 | 12:38

    Али ко му даде овај женски дукс?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA