• 3

Sara Konor iz "Terminatora": "U celibatu sam barem 15 godina"

- Čovek prestane da pati jer jednostavno nije bitno - ili barem nije bitno meni. Imam vrlo romantičnu vezu sa svojom svakodnevicom i ljudima koji su u njoj - rekla je glumica.

  • 3

Glumica i zvezda filma "Terminator" Linda Hamilton (62) izjavila je da je u celibatu već skoro 15 godina, a da je bračne ponude uopšte ne zanimaju, prenosi magazin "People" Posle dva propala braka uživa provodeći vreme u samoći, a udala bi se ponovo samo ako bi je zaprosio slikar i američki portretista Kehind Vajl (42).

- U celibatu sam barem 15 godina. Čovek prestane da pati jer jednostavno nije bitno - ili barem nije bitno meni. Imam vrlo romantičnu vezu sa svojom svakodnevicom i ljudima koji su u njoj - rekla je glumica.

S filmskim glumcem Brusom Abotom (65) provela je sedam godina i s njim ima sina, takođe glumca Daltona Abota (29). Pre 20 godina razvela se od drugog supruga Džejmsa Kamerona (65) koji je režirao drugi nastavak 'Terminatora'. Bili su u braku dve godine i imaju ćerku Džozefin Arčer (26).

- Probudila sam se jedno jutro i pomislila - tu sam u svojoj vili, moje dece nema, agenti me ne zovu. Ovo je predobro da bi bilo istina. Mislim da niko ne uživa u samoći poput mene. Jedno vreme bila sam van Holivuda i moram da priznam da mi miran život i tišina jako gode - ispričala je Linda.

Linda se vratila poslovnim obavezama pa će tako oživeti ulogu legenderne Sare Konor. Ona će sa svojim kolegom Arnoldom Švarcenegerom (72) pojaviti u nastavku "Terminatora" pod nazivom "Terminator-Dark Fate" a on će premijerno biti prikazan 1. novembra.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima