• 1

Bred Pit konačno progovorio o ovisnosti o alkoholu: "Stvari su otišle najdalje što su smele..."

- To je bio siguran prostor gde nije bilo osuđivanja. Za mene je bilo stavrno oslobađajuće da se otvorim i ispričam priču o toj mojoj ružnoj strani - ispričao je Bred

  • 1

Holivudski glumac Bred Pit (55) otvorio je dušu i priznao da je imao velike probleme sa alkoholom, te da je nakon razvoda od Anđeline Džoli (44) odlučio da batali alkohol.

Kako je rekao, bio je prinuđen da pomoć u odvikavanju i sigurnost potraži u grupi "Anonimni Alkoholičari", prenosi "Belfast Telegraf".

- Stvari su otišle najdalje što su smele, pa sam morao da prestanem - ispričao je glumac kome su se sastanci "Anonimnih Alkoholičara" zapravo i svideli.

- Svi ti muškarci sedeli su jedan pored drugog, bili otvoreni i iskreni na način koji do tad nisam nikad čuo. To je bio siguran prostor gde nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe - kaže Bred.

Bred Pit

Foto: Tanjug/AP

Bred je u par interviju ispričao da, od kada je 2016. godine najavio da će se razvesti od Anđeline, naporno radio na sebi da bude što bolji i zdraviji i postane najbolji otac.

Više vremena je imao da se posveti sebi i  da obrati pažnju na neke sitnice na koje do tada nije mario, pa je osim što je prestao da konzumira alkohol počeo i zdravije da se hrani.

Bred Pit

Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

(Telegraf.rs)

Tagovi

Komentari

  • pera kojot

    Koji su to problemi kad imas milione i ja bi se propio ne bi se treznio ovako samo vikendom )))

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima