Otac Britni spirs napao unuka, pa dobio zabranu prilaska dečaku

Bivši muž pevačice i otac dece, optužio Britninog oca kako je umešan u fizički obračun sa njihovim starijim sinom

  • 3
Britni Spirs Foto: Profimedia/Backgrid

Sinovi pevačice Britni Spirs (37) Šon (13) i Džejden (12) dobili su zabranu prilaska njihovom dedi Džejmiju Spirsu (66), prenosi Metro.co.uk.

Policija je izdala naredbu nakon što je Kevin Federlajn (41), bivši muž pevačice i otac dece, optužio Britninog oca kako je umešan u fizički obračun sa njihovim starijim sinom. Navodno je razvalio vrata i zgrabio ga.

Britney Spears, Sean i Jayden Britni Spirs sa sinovima, Foto: Profimedia

Šon nema vidljivih modrica i povreda, ali Kevin smatra, kako je incident koji se dogodio pre pet nedelja, bio dovoljno ozbiljan i da bi ga trebalo prijaviti policiji.

Ovakve optužbe su se počele pojavljivati nakon što su Kevin i Britni postigli dogovor oko starateljstva nad sinovima.

Kevin Federline, Federlajn Kevin Federlajn, Foto: Profimedia/Everett

Britni je pristala na njegove zahteve i to da će se njene posete pratiti. Inače, Džimi ima zakonsko starateljstvo nad pevačicom. Iako je Britni nedavno izjavila da ju je otac terao da se drogira, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njene volje, te je radila na tome da napokon može da samostalno vodi život, čini se kako se to ipak neće dogoditi.

Naime, Džimi je navodno podneo zahtev sudu da se njegovo zakonsko starateljstvo omogući i u devet novih država u kojima do sada sudska presuda nije bila važeća.

Džimi je tražio starateljstvo u Alabami, Arizoni, Kolumbiji, Gruziji, Mančesteru, Mičigenu, Misisipiju, Tenesi i Virdžiniji.

Otac pevačice nedavno je tražio pravo na starateljstvo na Havajima, Luizijani i na Floridi.

Pevačicini fanovi uveliko komentarišu da su namere njenog oca jasne, te da ju je na taj način hteo držati pod kontrolom kako bi imao uvid u njenu finansijsku situaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA