• 5

Pevačica posle 4 meseca skupila hrabrosti da objavi originalnu sliku u bikiniju: "Ovo sam prava ja"

- Doslovce sam toliko umorna od toga da se stidim svog tela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja - poručila je Demi Lovato

  • 5
Demi Lovato

Demi Lovato, Foto: Profimedia

Demi Lovato (27) je u maju ove godine objavila fotografiju u bikiniju, nastalu na odmoru na Bora Bori, a sada je konačno skupila dovoljno hrabrosti i sa celim svetom je podelila istu fotku - samo neretuširanu!

Američka pevačica se tako, kako je sama priznala, suočila sa svojim najvećim strahom - celulitom.

- Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate šta, to je celulit. Doslovce sam toliko umorna od toga da se stidim svog tela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična, radije nego da pokušavam ispunjavati nečije tuđe standarde - napisala je Demi u opisu fotografije koju je, simbolično, objavila baš na Međunarodni dan celulita.

 
 
 
View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. #nationalcelulliteday #celluLIT

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Lovato je žena koja je prošla kroz mnogo toga.

Naime, pevačica se u prošlosti borila sa poremećajima u ishrani, depresijom, pa je sama sebi nanosila povrede, a završila je u bolnici zbog predoziranja.

Danas društvene mreže koristi kako bi edukovala svoje obožavatelje i pratioce o mentalnom zdravlju, a već duže vreme zalaže se za prava homoseksualaca.

Demi Lovato, Gremi nagrade

Demi Lovato, Foto: Tanjug/AP

Inače, Demi je sama odlučila da se prijavi u psihijatrijsku ustanovu, kako bi poradila na mentalnom zdravlju, a izvori bliski njoj odmah su porekli da je ponovno počela da koristi opijate, kada se opet počelo šuškati o tome nakon zašto je raskinula sa dizajnerom Henrijem Levijem.

VIDEO: Zvezda serije "Seks i grad" godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima