• 0

Fibi iz "Prijatelja" zbog serije dobila poremećaj: Glumica ne može da gleda sebe, a evo i zbog čega

Ona je imala problem da vidi svoje slike u časopisima i pojavljivanja na televiziji, a sve to bila je posledica poremećaja koji je razvila snimajući seriju

  • 0

Lisa Kudrou (56) najpoznatija po ulozi luckaste Fibi iz megapopularne serije "Prijatelji", svih ovih godina krila je probleme koje je sama sebi stvorila tokom snimanja serije.

U pravom životu Lisa i Fibi uopšte nisu bile slične, Lisa je imala mnogo manje samopouzdanja od uloge Fibi koju je tumačila.

Ona je imala problem da vidi svoje slike u časopisima i pojavljivanja na televiziji, a sve to bila je posledica poremećaja koji je razvila snimajući seriju.

Glumica je mislila da se ne uklapa u standarde Holivuda i da je "ogromna" naspram koleginica koje se sa njom igrale u seriji Dženifer Aniston (50) i Kortni Koks (55).

Kortni Koks, Dženifer Aniston, Lisa Kudrov

Lisa Kudrou, Kortni Koks i Dženifer Aniston, Foto: Instagram/courteneycoxofficial

- Bila sam viša i veća. Pored njih sam se osećala kao planina - rekla je Lisa.

Lisi je uvek bilo neprijatno tokom snimanja, pa je odlučila da se uklopi u standarde Holivuda. Počela je brzinski da gubi težinu. Telesni dismorfni poremećaj ju je sprečavao da vidi koliko je postala mršava. Gubitak kilaže joj je doneo i zdravstvene probleme.

- Neprestano sam bila bolesna. Prehlade, infekcije sinusa- rekla je Kudrou.

Kad su se "Prijatelji" završili, Lisa je bila toliko emocionalno umorna da je odlučila da nikada ne pogleda seriju. To je bio način da se zaštiti od poremećaja koji joj je doneo toliku štetu.

Lisa Kudrou

Lisa Kudrou, Foto: AP/Tanjug

- Svakim danom se neprestano borim, nešto mi ključa u stomaku i govori da ne zaslužujem da me iko vidi. Možda se ne dopadnem sama sebi, pa neću da rizikujem - smatra Lisa.

Na kraju svega lepoj glumici se uloga u ovoj seriji i te kako isplatila, osim toga što joj je donela ogromnu popularnost Lisa je i dosta zaradila.

Ona je u 9. i 10. sezoni zarađivala čak milion dolara po epizodi, što ju je učinilo najplaćenijom Tv glumicom svih vremena.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima