Preminuo doktor Huver iz serije "The Fresh Prince Of Bel Air"

- Džon je bio pravi dar ovom svetu jer su njegova ljubaznost i gracioznost ovekovečeni na njegovim radovima u pozorištu, na televiziji i filmu - rekao je menadžer pokojnog glumca Geri Pas

  • 1
Vil Smit, Džon Vesli, The Fresh Princ Of Bell Air Printskrin: Youtube

Glumac Džon Vesli, poznat po ulozi doktora Huvera u seriji "The Fresh Prince Of Bel Air", preminuo je u 72. godini od posledica raka. Tužnu vest potvrdila je njegova porodica.

- Džon je bio pravi dar ovom svetu jer su njegova ljubaznost i gracioznost ovekovečeni na njegovim radovima u pozorištu, na televiziji i filmu. Srce mi je slomljeno zbog smrti mog prijatelja - rekao je Geri Pas, menadžer Džona Veslija i producentu.

Inače, tokom svoje karijere Vesli je sarađiva sa brojnim holivudskim zvezda, poput Denzela Vošingtona, Morgana Frieman i Barbre Strejsend. Snimio je više od 100 filmova i televizijski projekata, a neki od najpoznatijih su u ''Dirty Dancing'', ''Frasier'', ''The Jeffersons'' i ''The Man from U.N.C.L.E.''.

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    9. septembar 2019 | 17:03

    Koliko se sjecam, bio je u samo jednoj epizodji Princa...U svakom slucaju, pocivaj u miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA