"Da sam priznao da sam gej - nikada ne bih postao glumac"

- Rođen sam u Teksasu, a tek sam dolaskom u Njujork sa 22 godine postao svestan toga da postoji mogućnost da dva muškarca budu u braku te zajedno odgajaju decu - iskreno je rekao Bomer jednom prilikom.

  • 6
Met Bomer, Matt Bomer

Foto: Profimedia/INSTAR Images

Holivudski glumac Met Bomer (41) od 2011. godine je u braku sa publicistom Simonom Halsom (55), sa kojim ima troje dece, koje su na svet donele surogat-majke.

Međutim, Bomer je godinama krio svoju seksualnost, a prvu istinu otkrio je kada je primio humanitarnu nagradu "Steve Chase" 2012. godine. Tada je mužu i deci uputio "hvala" za bezuslovnu podršku.

Glumac je, inače, tek 2014. otkrio detalje venčanja, i tek tada se saznalo da je u pitanju bila intimna ceremonija na kojoj su bili njihovi najbliži.

- Bila je to mala i opuštena ceremonija. Taj osećaj izgovaranja takvih zaveta pred najmilijima je predivan i to je bilo važno za našu porodicu - rekao je Met.

Par se danas više ne krije, već rado poziraju zajedno na crvenom tepihu, ali Met kaže da su tome prethodile godine straha od toga šta će javnost misliti.

Met Bomer, Matt Bomer Simon Halls

Simon i Met, Foto: Profimedia/INSTAR Images

- Rođen sam u Teksasu, a tek sam dolaskom u Njujork sa 22 godine postao svestan toga da postoji mogućnost da dva muškarca budu u braku te zajedno odgajaju decu. Da sam priznao ko sam u srednjoj školi, nikada ne bih stigao u Holivud. Moj bi život krenuo u potpuno drugom smeru, koji bi bio jako bolan - iskreno je rekao Bomer jednom prilikom.

Danas, Met dobija i sve više gej uloga, na koje je jako ponosan.

Tako su ga gledaoci imali priliku gledati u seriji "Will & Grace", filmu "Vreli Majk" u kojem je igrao Stivena Soderberga, a neko vreme šuškalo se kako bi mogao dobiti ulogu Kristijana Greja u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive".

Ipak, kako je poznato, uloga je na kraju pripala Džejmiju Dornanu (37).

VIDEO: Rio i Eduardo su dva strastvena gej pingvina koji koji su najbolji očevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Nina

    10. septembar 2019 | 13:31

    Tako je bilo nekad u normalnijim vremenima. A sada je pozeljno brže bolje se pohvaliti da si izopacen i sva vrata ti se otvaraju... Sad me kritikujte da sam primitivna!

  • Peda

    10. septembar 2019 | 18:55

    Možda onda, sada je to tamo in

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA