• 1

Mislili su da se drogira, a sad je pevač stao pred kamere i izneo jezivu istinu: "Imam 4 dijagnoze"

Američki pevač priznao je da boluje od šizofrenije, anksioznosti, depresije i bipolarnog poremećaja

  • 1

Pevač, nekadašnja tinejdž zvezda Aron Karter (31), teško se nosio sa svetskom slavom koju je stekao kada je još kao desetogodišnjak objavio svoj prvi album "Crush on You", 1997. godine.

On je pristao da učestvuje u emisiji "The Doctor", gde se uživo podvrgo raznim testovima i raznim proverama.

Glavni strah nekadašnje zvezde je da je HIV pozitivan, zbog toga što je mnogo mršav.

- Previše sam mršav i ne mogu da se ugojim. To je za mene najveći pokazatelj - rekao je uplakani Aron doktoru.

Na testovima su doktori otkrili da Aron u sebi ima tragove marihuane i miksa raznih lekova protiv bolova, zbog čega su ga upozorili da bi zbog mešanja lekova mogao da umre.

- Uzimam droge da blokiram bol i anksioznost. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam oca, sestru, brata Nika, Anđelu (druga sestra). Kako da nastavim dalje? Ne znam - istakao je pevač.

Aron je mlađi brat poznatog Nika Kartera (39) člana grupe "Bekstrit bojs", sa kojim nije u dobrim odnosima, a sestra Lesli umrla je 2012. godine zbog sumnje da se predozirala.

Pevač je sada otkrio da su mu dijagnostikovane šizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost. Tokom intervjua pevač je pokazao veliku plastičnu kesu punu različitih tableta koje mora da uzima za lečenje različitih stanja.

- Pozdrav, ovo je moja stvarnost. Nemam šta da krijem - poručio je pevač.

Aaron Carter

Aron nekada, Foto: Profimedia

Pokazao je i lekove koje su mu dali lekari, pa je i sam priznao da je njegov buran život doprineo pogoršanju njegovog mentalnog zdravlja.

- Kroz svoje dvadesete prošao sam kroz bankrot, četiri puta sam bio u potpunosti švorc, izgubio sam sestru... Prošao sam kroz toliko različitih psihičkih stanja i sada sam tu gde jesam - izjavio je Aron.

Nedavno je policija bila u njegovom domu, a pevač je nakon raskida sa devojkom, koji je rezultirao zabranom prilaska, nekoliko puta viđen kako kupuje oružje.

Aaron Carter

Aron danas, Foto: Profimedia

VIDEO: Zvezda serije "Seks i grad" godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Komentari

  • E eee

    I ja imam anksioznost i depresiju.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima