≫ 

Kao da su od kamena: Džej Lo pokazala brutalne trbušnjake nakon izlaska iz teretane

Dženifer Lopez ima čime da se pohvali

  • 9

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (50) redovno radi na svom telu, a teretanu, po pravilu, obavezno posećuje. Da ima brutalnu figuru, Džej Lo je pokazala nakon vežbanja, kada su je paparaci uslikali.

U prvom planu su bili njeni isklesani trbušnjaci, koji izgledaju kao da su od kamena.

Dženifer Lopez Dženifer Lopez Foto: Profimedia

Džej Lo je nedavno blistala na premijeri filma "Hustlers", u kojem je igrala striptizetu Ramonu. Za potrebe ovog ostvarenja Dženifer je doterala svoju liniju do savršenstva. A kako stvari stoji, svoju perfektnu figuru ima nameru da sačuva.

Dženifer Lopez Dženifer Lopez Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. septembar 2019 | 13:51

    Zmaj od zene,zdravo zensko celjade sta drugo

  • Asteriks

    19. septembar 2019 | 14:30

    Borice se ona tako do 55 ajd i 60 al onda kraj jednostavno produzava zivot ..zene od 30..40 god su vec zapustene nikakve debele nemaju seksualni zivot nikome se ne dopadajuva to je za zenu pakao...svi zude za vjecnom mladoscu i uz trening ishranu covjek moze dugo da je produzi ima ljudi koji od 50 izgledaju bolje od 25 rijetkost al ima..danasnje generacije ne treniraju jedu svasta ..puse piju..covjek se drzi do 55 posle opada sve nenormalnom brzinom naravoucenije za zene trenirajte pazite na ishranu spavajte poz gledajte na zivit smijte se radujte vodite ljubav i produzite svoju mladost sacuvajte je sto duze da vam se i dalje dive i gledaju pohotno jer bez nje ste nesrecne zena bez ljepote ko dan bez sunca

  • KoM

    19. septembar 2019 | 14:30

    E baš su je slučajno tad slikali... inače ne bi ona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA