≫ 

Antonio Banderas iznenadio izjavom o bivšoj ženi: Melani je moja najbolja prijateljica

Melani i Antonio su se razveli 2015. i imaju ćerku Stelu Banderas Grifit (22)

  • 0

Antonio Banderas (59) i Melani Grifit (62) bili su u braku do pre pet godina, a sada je glumac iznenadio priznanjem da mu je bivša supruga najbolja prijateljica.

Banderas i Melani ostali su i posle razvoda 2014. godine u odličnim odnosima, a zajedno imaju jednu ćerku - lepu Stelu (22) koja je krenula stopama roditelja.

Melani sa glumcem Donom Džonsonom ima još jednu ćerku Dakotu, dok sina Aleksandera ima sa Stivenom Bauerom. Banderas ih je prihvatio kao svoju decu i i danas se sa njima odlično slaže.

- Mogu slobodno da kažem da je Melani moja najbolja prijateljica. Oni su još moja porodica, Dakota, Stela i Aleksander - izjavio je čuveni glumac.

Antonio banderas Melanie Griffith Melani Grifit i Antonio Banderas/Foto: Shutterstock

Inače, glumac se zaljubio u Melani na prvi pogled, kada ju je video na dodeli Oskara 1989. godine. Nije joj znao ime, pa mu je pomogao čuveni reditelj Pedro Almodovar. Usledilo je upoznavanje i Antonio je odmah znao da je "to to". Venčali su se 1996. godine, a razveli 2015.

- Sve je išlo jako brzo tada. Život mi je bio predivan kad se sada osvrnem unazad - pričao je Banderas, koji je i posle razvoda izjavio kako će Melani voleti sve do smrti.

Melani Grifit i Antonio Banderas Antonio Banderas i Melani Grifit/Foto: AP/Tanjug

Njihova ćerka Stela Banderas Grifit prava je lepotica. Od roditelja je nasledila sve najbolje, a čak je i krenula njihovim stopama. Student je prestižne filmske akademije, a u želji da postane glumica ima ogromnu podršku svojih roditelja.

Antonio Banderas, cerka Antonio Banderas sa ćerkom Stelom/Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA