≫ 

Reper optužio Kardi B da je bila član bande

Reper Tekaši 69 je svojom izjavom iznenadio sve prisutne u sudnici

  • 1

Američki reper Tekaši 69 (23) na sudu u Njujorku svedočio je protiv dvojice momaka koji su članovi ulične bande u njujorškom delu Bronks i u sve to upleo i trenutno jednu od najpopularnijih reperki Kardi Bi (26).

Reper je svojom izjavom iznenadio sve prisutne u sudnici zbog tvrdnje da Kardi Bi jedan od člana ulične bande po imenu "Bloods" koja važi za vrlo opasnu i za koju se vezuju brojna ubistva, pljačke i reketiranja, piše "NBC news".

- Vi znate da je Karbi Bi upletena u ovo? - upitao je Tekašijev advokat i naveo da je sve što je njegov klijent ispričao istina, te da je Kardi nekada živela u Bronksu, pa je i sama pre par godina potvrdila da se družila sa nekim članovima pomenute ulične bande.

- Ja sam iz Bronksa, a u Bronksu svi znamo kako da se nosimo sa hejterima. Jednostavno ih srežem, čak se i ne trudim da budem smešna. Ne igrajte se sa mnom jer mi ništa nije sveto - rekla je jednom prilikom reperka i potvrdila da se nekada družila sa pojedinim članovima bande, ali da ona sama nikad nije bila član iste.

Kardi Bi Kardi B Foto: AP/Tanjug

Pre nego što je postala slavna i osvojila svetsku scenu, Kardi nije imala ni malo lagodan život. Ona je u mladosti radila kao striptizeta pa je povremeno mamila muškarce u sobu, drogira ih, a zatim i opljačka. Nakon što je ostavila taj posao i postala poznata, Kardi se pokajala za sve loše postupke koje je nekad uradila.

Mada, na osnovu njenih postupaka, mnogi se ne bi složili sa tim da se reperka smirila. Naime, njenu uspešnu karijeru od svega par godina već je obeležila sa par javnih tuča koje je imala. Ona se na zabavi jednog časopisa potukla sa reperkom Niki Minaž, a mesec dana nakon tog incidenta napala je dve konobarice u jednom striptiz klubu u Njujorku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gggg

    25. septembar 2019 | 07:23

    Cardi B je takva da ne kazem sta, olizao bih je celu 😋😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA