Drejk želi da istetovira lik Selin Dion, ali od nje je dobio odgovor koji mu se neće svideti

- Ako uradiš tetovažu, neka onda makar bude lažna, možda godinama promeniš mišljenje - poručila mu je Selin

  • 0
Drejk, Selin Dion Foto: Profimedia/Mega Agency, Tanjug/AP

Telo kanadskog repera Obri Grejama (32), poznatijeg kao Drejk, skoro pa je ispunjeno tetovažama, međutim, on ne namerava da stane sa "ukrašavanjem" tela, a ovo je njegova posebna želja.

Pre dve godine on je upoznao slavnu pevačicu Selin Dion (51) i toliko je oduševljen njom da joj je prilikom tog susreta obećao da će kroz godinu dana sigurno istetovirati njen lik. Inače, ovakav potez mu nije stran s obzirom da je reper već istetovirao lik pevačice Šade (60).

Selin uopšte nije oduševljena njegovim obećanjem, pa je tako u intervjuu za "iHeart Radio Canada" izjavila da će učiniti sve što može samo da Drejk ne uradi tu tetovažu.

Selin Dion Selin Dion/Foto: Profimedia/Mega Agency

- Možeš mi pisati ljubavna pisma, možeš da pošalješ autograme za moju decu, možeš da dođeš kod mene u posetu, mogu da te pozovem na ručak ili večeru, možemo da izađemo na piće, možemo čak i da pevamo zajedno, ma što god poželiš, ali molim te, nemoj samo da istetoviraš moj lik - poručila mu je Dion.

- Ako uradiš tetovažu neka onda makar bude lažna, jer možda promeniš mišljenje pa jednog dana bude Nikol, drugog Selin, Džej Lo, Britni, Sia... - rekla je Selin na kraju intervjua u nadi da će uticati na njegovu odluku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA