≫ 

Bred Pit prvi put progovorio o razvodu od Anđeline Džoli: Morao sam da prihvatim svoju krivicu

- Trebalo bi da naučim kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je glumac

  • 0

Bred Pit, koji glumi u novom filmu Ad Astra, čija je glavna tema odnos oca i sina prvi put je u jednom intervjuu progovorio o razvodu od Anđeline Džoli.

Nagađalo se koji je uzrok kraha braka slavnog para, a navodno su se rastali u jesene 2016. godine jer se glumac koji je u tom trenutku bio pijan posvađao sa svojim osamnaestogodišnjim sinom Medoksom.

Nakon toga je bio osumnjičen za nasilje nad decom, ali ga nikad nisu optužili.

- Morao sam da prihvatim svoju krivicu u razdoru naše porodice. Trebalo bi da naučim kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je Pit.

Bred Pit Bred Pit, Foto: Tanjug/AP

Osim toga progovorio je i o tome kako se oseća zbog toga što stari.

- Svi nosimo veliki bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da jedino o čemu ljudi pričaju jesu njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što pre trebalo da poradim na tome - zaključio je glumac.

U intervjuu za Nujork Tajms, ovog meseca, Pit je otkrio da je tražio pomoć od anonimnih alkohoričara nakon što je Anđelina podnela papire za razvod braka.

- Uzeo sam stvari u svoje ruke koliko sam mogao, tako da sam izbacio privilegiju pića - objasnio je Bred koji je ranije priznao da je pre razvoda koristio alkohol i marihuanu.

- Ne mogu da setim dana od fakulteta kada nisam pio ili nešto slično - rekao je za "GQ Style" u maju 2017.

Podsetimo, Anđelina je podnela zahtev za razvod braka od Pita u septembru 2016.godine, nakon dve godine braka i skoro 12 godna zajedničkog života. Par ima šestoro dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA