≫ 

Demi tvrdi da ju je Ešton ismevao dok se borila sa alkoholizmom, a onda je on odgovorio na optužbe

Poznata glumica je u svojoj novoj knjizi "Inside Out" kritikovala svog bivšeg muža

  • 1

Glumica Demi Mur je u svojoj knjizi pod nazivom "Inside Out" osula paljbu po bivšem suprugu Eštonu Kučeru. Ona je prvo, da podsetimo, navela da ju bivši emotivni partner varao i primoravao na seks utroje. Demi ističe da je imala problema sa alkoholizmom, zbog čega ju je Ešton, prema njenim tvrdnjama, ismevao.

- Htela sam da budem ta devojka. Devojka koja bi popila čašu vina za večeru, ili da popijem tekilu na zabavi. U mojoj glavi, Ešto je to takođe želeo. Htela sam da postanem ta zabavna, normalna devojka - navela je Demi i dodala da oporavljala od alkoholizma i da nije mogla da prestane da pijem od trenutka kada je počela.

U svojoj knjizi Murova je otkrila da ju je Kučer slikao kada je povraćala u kupatilu.

Kada sam preterala, on me je obavestio kako se oseća tako što mi je pokazao tu sliku na kojoj se vidi kako mi je glava na WC šolji. U to vreme izgledala je kao dobra, prirodna šala. Ali je sada sramotna - napisala je Demi.

Demi Moore, Ashton Kutcher Ešton Kučer, Demi Mur Foto: Profimedia

U međuvremenu, Ešto Kučer se povodom ovih navoda bivše supruge oglasio na društvenim mrežama, a na Tviteru je ostavio sledeći status.

- Hteo sam da tvitnem nešto loše, ali sam onda video svog sina, ćerku i ženu i izbrisao sam ga. Život je dobar - napisao je Kučer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA