≫ 

Bredli Kuper uhvaćen u metrou sa ćerkicom, u totalno opuštenom izdanju

Slavni glumac nije skidao pogled sa preslatke ćerke dok su se vozili metroom

  • 0
Bredli Kuper Bredli Kuper/Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Bredli Kuper (44) koji se nedavno rastao od manekenke Irine Šajk (33), sa kojom ima ćerkicu Leu de Senu, uslikan je u Njujorku prilikom vožnje metroom sa svojom naslednicom.

Iako smo navikli da glumca viđamo doteranog na javnim događajima i crvenim tepisima, čini se da mu ipak više prija opuštenija varijanta, u kojoj je bio u metrou sa ćerkicom.

Njih dvoje sedeli su dok su se vozili, a izgleda da Bredli i nakon razvoda od lepe Ruskinje slobodno vreme posvećuje maloj Lei.

bradley cooper, Bredli Kuper Bredli Kuper sa ćerkicom u metrou/Foto: Profimedia

Spekulisalo da njih dvoje vode bitku oko starateljstva i da Bredli želi da se malena preseli u Los Anđeles, a s druge strane Irina je navodno zahtevala da ostane u Njujorku, pa su nove pretpostavke da je glumac odustao od preseljenja.

Samo nekoliko dana ranije, i Irina je fotografisanakako šeta sa mezimicom ulicama Njujorka, a ona je svojim preslatkim izdanjem uspela da zaseni zgodnu mamu.

Irina Šajk Irina Šajk sa ćerkicom/Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA